Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by danijelkr View Post
    Meni najljepsi golovi su Saidovi i Belosevicev u derbiju.

Jos jedan Saidov gol(Sarajevo - Zrinjski 2:0) je trebao biti u ovom izboru, isto iz utakmice gol Krpica je ljepsi od pojedinih golova glavom u ovom izboru.

Spoiler
    Ma dobro imas jos golove Belog u Prijedoru kao i nevjerovatan njegov gol protiv Goska.
    Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Prezivljavam bez istog mislim vec drugu godinu, tako da se ne trebas previse sekirati

Comment

• Hvala Ivici i ostalim clanovima Komiteta za normalizaciju na svemu sto su uradili!

Dosli su na svoje oni kojima je smetao

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Hvala Ivici i ostalim clanovima Komiteta za normalizaciju na svemu sto su uradili!

Dosli su na svoje oni kojima je smetao
          Otisao je majstor,nema vise prepreka da se osvoji jos mnogo septembarskih i oktobarskih titula
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Zeba dogovorio suradnju sa Splitom,,,i mi bismo trebali dobiti neko obestecenje...sretno Zajko i hvala na svemu!

Comment

• Uvijek su znali izabrati trenera, ali ovo im je do sad najbolji izbor.

Odović je naš novi trener. Dugo smo vagali i na kraju smo se odlučili za Odovića. Siguran sam da nismo pogriješili, te da će Odović Zvijezdi donijeti jednu novu dimenziju

Comment

• Sretno i hvala na svemu majstore.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Vjerovatno mu je i bolje u Dinamo, negoli u CSKA. Dinamo je dosta organizovan klub, te vjerujem da što se finansija tiče tu neće biti problema, jer je sve uredno i redovno. Sa Dinamom će imati i Evropu, samo pitanje je gdje, da li Ligu Prvaka ili Evropa ligu. Neka mu je sretno tamo, konkurencija dosta jača nego u Sarajevu i morat će se namučiti da bi dobio priliku za igru. Naša liga ponovo gubi najjače igrače, ali navikli smo na to.
                  sigpic
                  Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                  don't support us when we win."

Comment

• Hvala majstoru na nekoliko fenomenalni utakmica i poteza koje odavno nismo vidjeli na Kosevu. Nek mu je sa srecom i dao Bog da napravi odlicnu karijeru i zasluzi poziv u reprezentaciju.

Comment

• Nakon Saida, otisao je i Beli. Klub, odnosno Jovic nije htio Belog u ekipi. Ako se na njegovoj poziciji ne dovede igrac bar njegove kvalitete, to je jasan znak da Jovic njegovu pozicju (lijevo krilo, koje je vecim dijelom prosle polusezone igrao) namjenio za svog pulena Nuhanovica. Najvjerovatnije ode i Sesar i ponovo sve ispocetka.

Comment

• Nakon što je dobila novi stručni štab na čelu sa novim trenerom Milomirom Odovićem, Zvijezda je svoj igrački kadar pojačala sa još 3 nogometaša - Perica Stančeski, Ivan Mandušić i Pavle Sušić.

Stančeski provjeren nogometaš koji je igrao u dosta klubova, između ostalog za Želju, Borac, Teleoptik, Bežaniju itd. Za njih i njihove ambicije ove sezone jako dobro pojačanje. Na Banju Ilidžu je stigao i Ivan Mandušić, mladi golman izašao iz Slobodine škole fudbala, te Pavle Sušić nekadašnji igrač Zrinjskog, Radnika, Leotara. Dobra pojačanja za Zvijezdu i vjerujem da uz njih mogu do opstanka i popravljanju utiska nakon ove polusezone za zaborav.
                        sigpic
                        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                        don't support us when we win."

Comment

• Danas napokon jedna dobra vijest Hame blizu potpisa, nadam se da nije ovo Joviceva suplja. Danas sam odgledao prvu utakmicu sa Vitezom u kojoj su igrali Tododrovic, Melunovic i Horton od novi i ova prva dva su normala i moglo bi biti nesto od njih. Horton se nije nesto pokazao valjda zbog toga sto nije igrao na svojoj poziciji Od mladji Faris se sprdo sa igracima Viteza i nadam se da ce vise igrati na proljece.

Drugu nisam gledao ali kazu da su mladi jos bolje igrali.

Comment

• Mladi napadac Plakalo je bio dobar,stoperski par Cizmic-Miljuskovic odlican a i Husejinbasic mi se cini kao ok igrac mada je tesko donosit neke sudove zbog losih uslova za igru.

Comment

• Nadam se da ce nasi juniori ove seyone dobiti vise sanse, pa i taj Plakalo.

Samo koliki korak ima onaj Melunovic, sta je ono. Samo eventualni potpis Hameta bi nam popunio kriticnu poziciju zadnje veznog gdje danas igrao ocajni Radan.

Comment

• Radan ce ti svakako igrat bilo u paru sa Dzakmicem bilo sa Comorom(nedo Bog),tako da bi nam tu trebo jos jedan dobar igrac i ja bih volio jos jedno lijevo krilo da popunimo roster.(

Sto se tice juniora tu su Handzic,Radovac(koji vec imaju ugovore),Racic,Aganspahic,Plakalo1,Plakalo 2(napadac),Civa i Cizmic koji se vratio sa posudbe,od svih njih ocekujem da priliku dobiju ovi pod ugovorim i eventualno Plakalo.

Comment

Working...
                                X