Originally posted by Borac Banjaluka,RS
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Ja ne znam sto ti uopste pratis nasu ligu kad je tako losa.Znam da bi tebi srce ko lubenica bilo da Borac zaigra u srpskoj ligi pa bi mozda i prestao pratiti,ali vjeruj mi to se nece desiti nikada .
To koliko je jaca vidim po tome da jedino Partizan nekad uspije izboriti Europu,tu jos eventualno Zvezda ima neke sanse,a za ostale timove to je misaona imenica.Donji Srem,Novi Pazar,Hajduk Kula,Radnicki,Smederevo,Spartak itd su smijesni klubovi u odnosu na Sarajevo,Zeljeznica i jos neke klubove.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZeljeznicar bi pojeo one Javore,Nove Pazare i ostale...znam da mali Borac ne bi pa ti krivo,mali komplesasi iz RS-aLast edited by ФК Борац Бања Лука; 02-12-12, 00:00.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RSBaš si kompleksaš. U posljednjih godinu dvije dobili su novi stadion Čair sa 20-ak hiljada mjesta, novi stadion u Užicu sa 10-ak, u Jagodini takođe 10-ak, stadion u Novom Pazaru ... reflektore na Karađorđu u Novom Sadu, u Jagodini, u Kruševcu koji je takođe dotjeran ... Sad ide nova serija reflektora za još neke stadione
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RS View PostTaj Javor bi petaka dao, da se ne lažemo ljudi drže 5,6 mjesto na tabeli i igraju polufinale kupa. Ne pričaj ako nisi upućen.
Sta te briga igrate i vi kup RS-a svake godine,nek vam Mile tamo napravi infrastrukturu pa se igrajteZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZeljeznicar bi pojeo one Javore,Nove Pazare i ostale...znam da mali Borac ne bi pa ti krivo,mali komplesasi iz RS-aSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RSStari bolje da ne komentarišemo dalje to, mogu misliti samo šta oni misle o infrastrukturi ove lige kad pogledaju neku utakmicu na TV, odavdeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ja se volim smjestiti u fotelju i obavezno pogledati neke od boljih duela u Europi kao sto su: Donji Srem-Smederevo,Hajduk Kula-Radnicki Nis,Novi Pazar-Radnicki 1923,tu naprosto prsti od kvalitete i siguran sam da bi bilo koji od ovih klubova uzeo titulu u nasoj ligi
Samo ne znam sto bi ti zelio da Borac igra u srpskoj ligi,kad u ovoj jadnoj nasoj nisu medju 3-4,pa tamo bi sigurno ispali iz lige.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostJa se volim smjestiti u fotelju i obavezno pogledati neke od boljih duela u Europi kao sto su: Donji Srem-Smederevo,Hajduk Kula-Radnicki Nis,Novi Pazar-Radnicki 1923,tu naprosto prsti od kvalitete i siguran sam da bi bilo koji od ovih klubova uzeo titulu u nasoj ligi
Samo ne znam sto bi ti zelio da Borac igra u srpskoj ligi,kad u ovoj jadnoj nasoj nisu medju 3-4,pa tamo bi sigurno ispali iz lige.
Jesi vidio kakav je to covjek,kvalitet ispred svega,nema veze sto bi od Javora gubili 7-8 razlike,a od Donjeg Srema da ne pricamZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostJa se volim smjestiti u fotelju i obavezno pogledati neke od boljih duela u Europi kao sto su: Donji Srem-Smederevo,Hajduk Kula-Radnicki Nis,Novi Pazar-Radnicki 1923,tu naprosto prsti od kvalitete i siguran sam da bi bilo koji od ovih klubova uzeo titulu u nasoj ligi
Samo ne znam sto bi ti zelio da Borac igra u srpskoj ligi,kad u ovoj jadnoj nasoj nisu medju 3-4,pa tamo bi sigurno ispali iz lige.
Radnicki,Srem,BSK su sigurno jaci timovi od Radnika,Gradine,GOSK-a i Zvijezde , isto tako su OFK-a,Javor,Novi Pazar jaci timovi od Leotara,Rudara i Olimpika , pa onda dolazimo do dela gde su Jagodina,Vojvodina i Rad jaci timovi od Borca,Sirokog i Zrinjskog i za kraj da su Partizan i Zvezda jaci od Sarajeva i Zeljeznicara , na kraju krajeva sto znaci da je liga jaca , sam njen koeficijent govori sve jer je bolji od BiH , Partizan je u zadnjih 5 godina 4 puta igrao Evropu , pre toga su u 4 sezone po 2 puta Zvezda i Partizan igrali LE sto znaci da u zadnjih 10 godina otkad se igra po grupnom sistemu samo prosle godine Srbija nije imala predstavnika u Evropi dok BiH ga niti jednom nije imala, nemamo sta dalje pricati ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Normalno da ne volis ta nacionalna prepucavanja,ti samo onako pokazao tekst u kojem se spominje da Novi Pazar igra nasu ligu,a Borac u Srbiji
Ne odgovori na pitanje sto bi volio da Borac igra u Srbiji kad bi po tvome vjerovatno ispao iz lige,ne znam nesto da bi uzivao gledati Borac u drugoj srpskoj ligiTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Nisam bas siguran koliko bi zainteresovanost za meceve bila veca...cisto sumnjam da su posjete u Srbiji znacajno vece od posjeta kod nas
Sto se tice tih prozivanja, svako treba ispred svoje kuce srediti stvari....pa ce nam liga svima biti ugodnija
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RSPrelistaj nazad i nađi gdje sam rekao da bih želio da Borac igra u JSL? Postavio sam pitanje šta mislite o jednom tekstu koji se pojavio na netu.
Nisam se izjasnio na onaj tekst ali mogu sad. Naravno da bih volio da igra tu ligu ne samo što je mnogo kvalitetnija nego što bi i interes navijača bio veći, tim jači i interes sponzora veći jer je tržište veće a i savez je dosta uređeniji, ne bi bilo ovih prepucavanja svaku utakmicu na nacio. osnovi od kojih mi se više povraća ...sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
Comment