Originally posted by FC Nadal
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
-
Nemamo igru protiv ekipa koje su fokusirane na odbranu. Jovic ponovo stavio Comora na desnog beka sto je pocetnicka greska, sljedeca greska je stavljanje ponovo Karametica na desno krilo kad je providan na toj poziciji i ako momka vec zeli u ekipi nek mu igra po lijevoj strani. Izmjene su ocajne bile. Nisam vjerovao da ce nam Suljic ovoliko nedostajati.
Nije danas bio nas dan i nije se drugacije moglo zavrsiti. Zao mi je bas momka koji je najvjerovatnije izgubio oko , a rezultat poslije ovog nije bitan.
Comment
-
Svaki bod je bitan, ali jbg, ne moze se na 2 fronta. Meni nije nimalo krivo zbog ovoga, bio sam svjestan da ce se ovo vjerovatno desiti. Igraci su izgledali nezainteresovano, spremaju se za Zetu, potpuno ih razumijem. Imali smo mnogo srece kada su oni pogodili precku, mislio sam u jednom trenutku da je lopta cak u gol usla, ali nije. Said je uzvratio istom mjerom, odlicna partija opet od njega, ali sta ces kad nisu ostali bili na nivou. Onaj Diatta nije imao blage veze, samo se petljao po terenu bezveze. Dosta gresaka u dodavanju i cudi me da Ceik na kraju nije iskoristio sve ovo. Jos vrijedi spomenuti onu sansu Hadzica, ali sutirao je tacno u golmana. Moglo je ono bolje. Sve u svemu, recimo da nije lose za pocetak s obzirom da su kiksali i Siroki i Zeljo i Zrinjski.
Sto se tice Celika, onaj Bajraktarevic me malo nervira. Previse se izlezavao a vrhunac mu je bilo ono odguravanje osoblja hitne pomoci. Neka ga je sramota, a Jagodicu svaka cast sto se odmah izvinuo i poslje ocitao lekciju Bajraktarevicu.
Comment
-
A jbt prvo onaj momak sto je imao sad srcani,a sad ovo.Bas mi je zao momka
Odjeknulu je ko bomba na stadionu,zbog gluposti mu je zivot upropasten.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Šteta zbog momka, jako mi je žao, tako mlad pročitao sam negdje da je 1992. godište. Izgleda da je povrijedio oko, ruku, te da ima dublju ranu na obrazu. Nadam se da će imati snage da se izvuče i da će mu uspjeti spasiti oko i ruku.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Zbog gluposti momak povredjen , nadam se da ce to biti lekcija i navijacima Sarajeva ali i ostalih klubova u ligi da ne koriste pirotehniku , sasvim nepotrebnaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPrvi, od mnogih, koji ce dobiti otkaz ove godine je Bloudek.
Comment
Comment