Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teniske igrice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    Jel neko ikada dobio onog Maria Kirilenka..... sad me oduvao 6-2.....jos sto je najgore mislim da sam igrao dobro a nisam mogao nista sem 2 bedna gema.....
    Opasan je lik, pazi se ;)

Comment

• Hoće neko jednu posle ručka?

Comment

• Oce neko jednu posle vecere
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Moze ako hoces
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Evo jedem xD ... Hajde hostuj , jedem pored lap-topa , pa cu na pauzi izmedju poena uzimati zalogaj Hostaj , ulazim xD
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Dale kad cemo odigrati onaj mec SO-a?

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
                Dale kad cemo odigrati onaj mec SO-a?
                Tek sad vidim da je Igor ispravio ono, i igracu protiv njega u 1. kolu

Comment

• E Mandusicu javi mi kad mozes da igras,danas sam dosao pa nisam mogao pre ;)
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Igor Josifoski - Dusan 6-2 2-6 6-2 . Izvini Dusane, sta da se radi Neko mora da pobedi, sledeci put ti :P Verovatno igramo u QF s tobom Dale, see you then :P

Comment

• Moram ja prvo da dobijem Verdasco ATP ili onog njegovog
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Dale hocemo li jedan?

Comment

• Bice,igracemo mec sutra vjerovatno.
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ok,samo ako moze prepodne popodne idem za pasos ne znam kad cu da se vratim ;)
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ma u vece oko 10-11
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Moze i tad ;)
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X