Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 3 (8.November - 14. November)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Week 3 (8.November - 14. November)

[quote author=Flash link=topic=2997.msg193389#msg193389 date=1289405007]
    Ma Milsap nije kenjao 7 dana izgleda, i onda ga je sinoc protiv Majamija onako prosralo $*(5f

Sinoc ga je sve htelo, lopta mu se odbijala u ruke, ko zna kad ce user ponoviti ovakvu usersku utakmicu #%d*
    [/quote]
    Kad igraju protiv Miamija sledeci put $#^%RT $#^%RT
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2997.msg193386#msg193386 date=1289404849]
      Ne mogu da poverujem, Hornetsi imaju seriju 7-0, za Lejkerse se ocekivalo, ali za Hornetse ne.
      [/quote]

Where Amazing Happens %QWT&W
      sigpic

Comment

Millsap je statisticki najbolji igrac Utah-e ove sezone...ima "cvrst" double-double ! @(*6sd$%
        sigpic

Comment

Nije mi jasno sto se svi cude sto je Milsap odigrao ovako dobro, covek igra skoro perfektno u ovoj sezoni, jeste da ga je sve htelo, ali opet, ne menja na cinjenici da je odigrao fenomenalno. To sto je Miami izgubio nema nikakve veze, moze samo biti gore za protivnike, jer ce doktor Pat Riley preuzeti stvar u svoje ruke, a mozda i ona nesreca popravi nesto. $#^%RT Vidi se da se James i Wade jos nisu navikli jedan na drugog u potpunosti, a kada se to desi Miami ce igrati mnogo bolje, a tek je pocetak sezone, prosle godine su Cavs-i u pocetku imali 0-3, i do kraja su zavrsili sa 16 poraza. Tako da se jos nista ne zna, a mislim da se Lakers-i ne trebaju hvaliti skorom, ipak su imali strasne protivnike na pocetku 7&@%q
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2997.msg193412#msg193412 date=1289405868]
            Nije mi jasno sto se svi cude sto je Milsap odigrao ovako dobro, covek igra skoro perfektno u ovoj sezoni, jeste da ga je sve htelo, ali opet, ne menja na cinjenici da je odigrao fenomenalno. To sto je Miami izgubio nema nikakve veze, moze samo biti gore za protivnike, jer ce doktor Pat Riley preuzeti stvar u svoje ruke, a mozda i ona nesreca popravi nesto. $#^%RT Vidi se da se James i Wade jos nisu navikli jedan na drugog u potpunosti, a kada se to desi Miami ce igrati mnogo bolje, a tek je pocetak sezone, prosle godine su Cavs-i u pocetku imali 0-3, i do kraja su zavrsili sa 16 poraza. Tako da se jos nista ne zna, a mislim da se Lakers-i ne trebaju hvaliti skorom, ipak su imali strasne protivnike na pocetku 7&@%q
            [/quote]

Ne cudim se ja sto je Milsap odigrao dobro, samo sam se iznervirao na kraju one trojke sto je pogodio, jer realno to ga je bas prosralo i onu odbijenu loptu sto je uhvatio na sekundu do kraja i pogodio.U pravu si za James-a i Wade-a jer su vec poceli posle 8 utakmica da igraju mnogo bolje jedan pored drugog #$&+|r Ali ja mislim da bi Riley trebao vec polako da se priprema da preuzme ovu ekipu, jer Spoelstra ocigledno tesko da moze nesto vise da uradi (%fsd%&j
            sigpic

Comment

Majami 5 pobeda - New Jersey, New Jersey, Orlando , Minesota, Philadelphia
              Majami 3 poraza - Boston , New Orleans , Utah

tako da nije se majami bash ispobedjivao protiv slabih ekipa, a kad su naishli na jake izgubili su 3 od 4 puta... (stim sto svi znamo kakav je orlando kad igra protiv jakih ekipa.. kukavichki tim) *%54a

ova prva recenica koju sam napisao nema smisla sad kad je vidim..lose je konstruisana ali shvatate poentu

Comment

Nista se ne brini, docice Boston u cetvrtak, pa ti kasnije kazi da ih ne interesuje regularni deo sezone, samo nemoj da places u petak brate I#^@8 $#^%RT
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Ja nikad ne placem posle poraza mog tima.. za razliku od vas heat fanova.. SVI STE GLEDALI juce utakmicu i niko se nije setio rec da napise kad se zavrsila.. tek sledeceg dana ste tu ponovo sa novom nadom &*#GI(] &*#GI(]

Comment

[quote author=Melo link=topic=2997.msg193487#msg193487 date=1289410096]
                    Ja nikad ne placem posle poraza mog tima.. za razliku od vas heat fanova.. SVI STE GLEDALI juce utakmicu i niko se nije setio rec da napise kad se zavrsila.. tek sledeceg dana ste tu ponovo sa novom nadom &*#GI(] &*#GI(]
                    [/quote]
                    Ja da sam gledao ja bih napisao, i nisam nikada plakao zbog poraza Miami-a, tako da nisi u pravu (&$E#

Ne moras ti da places, ali ce ti biti izuzetno krivo kada ovaj Miami osvoji titulu $#^%RT
                    sigpic

Comment

samo napred.. ja sam napisao sta cu uraditi ako oni uzmu titulu... $#^%RT

Comment

Videcemo brate, samo se nadam da ti muka ne dođe, ako hoces ja cu prilog da ti donesem $#^%RT

sigpic

Comment

Nema tu mnogo filozofije. Majami osvaja titulu.

Comment

Hahahahahaha XD $JS}| $JS}| ^*#(- ^*#(-

Comment

[quote author=Flash link=topic=2997.msg193389#msg193389 date=1289405007]
                              Ma Milsap nije kenjao 7 dana izgleda, i onda ga je sinoc protiv Majamija onako prosralo $*(5f

Sinoc ga je sve htelo, lopta mu se odbijala u ruke, ko zna kad ce user ponoviti ovakvu usersku utakmicu #%d*
                              [/quote]
                              Kad Knicks-i pogode 16 trojki iz 23 pokusaja i kad Toney Douglas opet da 30 poena.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

toronto-sarlot na nivou srednjih skola kosjeric-mrcajevci #%d* &*#GI(]

Comment

Working...
                                X