Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: GRAN PREMIO GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA

[quote author=L. Lawliet link=topic=2982.msg190664#msg190664 date=1289071474]
    UK mora da je obozava GP. Na Gp sajtu prosle godine nisi mogao da kliknes video za vrijeme testova
    [/quote]

Možda će i neki Španski kanal prenositi, videću ako nešto bude šaljem linkove. l5'%9

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=2982.msg190666#msg190666 date=1289071590]

Možda će i neki Španski kanal prenositi, videću ako nešto bude šaljem linkove. l5'%9
      [/quote]

Joj to bi bilo fantasticno ako nadjes.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2982.msg190570#msg190570 date=1289062727]
        Mislim da sam davno zakljucio kako tvoje misljenje po pitanju Rossia nije validno, samim time sto si ga okarakterisao kao Miku Kalia i Hectora barberu.
        [/quote]
        ^&*ST*^# Kada i kako?
        Drugo 4 mjesto nije los rezultat ako uzmes u obzir kako je startovao prethodnih godina tj od pocetka 800cc ere ovo je genijalan rezultat za njega. Prosto je tako. I nije nebitno dal je 4 ili 6 da je nebitno ne bi bilo borbi za tu poziciju ne znam kako takvu glupost mozes da lupis al ajde, danas mozes da lupis, ostanes ziv i nikom nista.
        [/quote]
        Ti si kao oni strucnjaci sto pricaju o fudbalu a loptu nikada sutnuli nisu... #$&+|r Srecom, sigurno ima vise onih koji znaju o cemu pricam. @R&}*
        http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

Ja mislim da ce na oficijalnom sajtu motogp-a, biti prenosa testiranja.
          Inace zbog cega bi dali ponudu za --off season video passes, i to od 9. novembra do 28. februara 2011g.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2982.msg190688#msg190688 date=1289074169]
            Inace zbog cega bi dali ponudu za --off season video passes, i to od 9. novembra do 28. februara 2011g.
            [/quote]

Naravno, ali ljudi ovde hoće da gledaju besplatno.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2982.msg190688#msg190688 date=1289074169]
              [/quote]
              Ne znam,moguce je da ce biti ali vrlo mali broj ljudi ovde ima video pass.Tesko da ce biti neki link tako da ce verovatno velika vecina ostati uskracena za gledanje testova.
              sigpic

Comment

U Sredu MotoGP maraton na Eurosportu UK. Od 13h po našem vremenu!!!

12:00 Motorcycling MotoGP - Qatar (60min)
                13:00 Motorcycling MotoGP - Spain (60min)
                14:00 Motorcycling MotoGP - Le Mans (60min)
                15:00 Motorcycling MotoGP - Italy - Mugello (60min)

U Četvrtak

10:15 Motorcycling MotoGP - Assen (60min)
                11:15 Motorcycling MotoGP - Silverstone (60min)
                12:15 Motorcycling MotoGP - Catalunya (60min)
                13:15 Motorcycling MotoGP - Germany (60min)
                14:15 Motorcycling MotoGP - Laguna Seca (60min)
                15:15 Motorcycling MotoGP - Brno (60min)
                16:15 Motorcycling MotoGP - Indianapolis (60min)

U Petak

10:45 Motorcycling MotoGP - Aragon (60min)
                11:45 Motorcycling MotoGP - Motegi (60min)
                12:45 Motorcycling MotoGP - Sepang (60min)
                13:45 Motorcycling MotoGP - Phillip Island (60min)
                14:45 Motorcycling MotoGP - Portugal (60min)
                15:45 Motorcycling MotoGP (60min)
                16:45 Motorcycling MotoGP: Official Test (30min) +*@WT*48*

Comment

Ako bi nesto nasli, besplatno, to bi bilo vise nego super.
                  Pa ni ja nemam pristup oficijalnom sajtu, samo sam se pitala da li ce tamo biti prenosa.

Comment

[quote author=MOTOM888 link=topic=2982.msg190701#msg190701 date=1289074732]
                    U sredu MotoGP maraton na Eurosportu UK. Od 13h po našem vremenu!!!

12:00 Motorcycling MotoGP - Qatar (60min)
                    13:00 Motorcycling MotoGP - Spain (60min)
                    14:00 Motorcycling MotoGP - Le Mans (60min)
                    15:00 Motorcycling MotoGP - Italy - Mugello (60min)
                    [/quote]
                    Jesu to ovosezonske trke?
                    sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2982.msg190709#msg190709 date=1289075029]

Jesu to ovosezonske trke?
                      [/quote]

Da.

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=2982.msg190680#msg190680 date=1289073237]
                        Mislim da sam davno zakljucio kako tvoje misljenje po pitanju Rossia nije validno, samim time sto si ga okarakterisao kao Miku Kalia i Hectora barberu.
                        [/quote]
                        ^&*ST*^# Kada i kako?
                        Drugo 4 mjesto nije los rezultat ako uzmes u obzir kako je startovao prethodnih godina tj od pocetka 800cc ere ovo je genijalan rezultat za njega. Prosto je tako. I nije nebitno dal je 4 ili 6 da je nebitno ne bi bilo borbi za tu poziciju ne znam kako takvu glupost mozes da lupis al ajde, danas mozes da lupis, ostanes ziv i nikom nista.
                        [/quote]
                        Ti si kao oni strucnjaci sto pricaju o fudbalu a loptu nikada sutnuli nisu... #$&+|r Srecom, sigurno ima vise onih koji znaju o cemu pricam. @R&}*
                        [/quote]
                        Ima istine u tome sto govori nnebojsa, mada je i L.Lawliet delimicno u pravu. Naravo da je pozicija u samom startnom redu bitna, ali samo u slucaju idealnog starta za sve vozace na identicnim masinama jer bi onda taj mali razmak imao smisla. U stvarnoj trci zapravo i nema jer iako vozac na pol poziciji ima idealnu putanju pred krivinu vozaci koji mu dolaze sa unutrasnje strane imaju sansu da ga iseku kasnijim kocenjem, tako da se opet svodi sve na samo startovanje. Vec kad su redovi u pitanju (ono sto je nnebojsa napisao) svakao da je to vec distanca koja ima malo vise uticaja na sam poredak posle prve krivine. Doduse vozaci koji izuzetno dobro startuju (D. Pedrosa npr) mogu i taj razmak da nadoknade, ali je to vec redji slucaj. Sam Rosi uvek napominje u kom redu startuje, cak i kada ima pol poziciju. Uostalom ranije su vozaci bili u istoj liniji u startnom redu, i nije nista drasticno uticalo na trku od promene na ovaj noviji poredak. %QWT&W
                        http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

Na konferenciji za stampu, Lorenco je izjavio da je zadovoljan 2. mestom u startnom redu, i da, posto ima mnogo krugova da se vozi, pokusace da dodje do pobede.
                          Inace, posebno se raduje kolima koja ce dobiti, BMW, jer trenutno vozi neki fiat.
                          Ima mali strah da nekako ne osteti skupocenu kacigu, kako je izjavio.

Comment

^&*ST*^# Kada i kako?
                            [/quote]

Ja sam sguran da te pamcenje ne sluzi dobro i kapiram tvoja ogranicenja pa cu ti pomoci: Kad si rekao da je Rossi zreo za penziju i da treba odmah da se povuce. Mislim da je to momenat u kojem si pokazao svoje poznavanje na ovu temu i to bilo potpuno oke da ti shvatas svoja ogranicenja al i pored toga pametujes i to je jako iritantno da ne kazem neku tezu rijec. Ipak moram biti politicki korektan.

[/quote]

A ti si vozio GP? Pa si sad dosao da nam objasnis neshto o tome?

Bronza tim sistemom logike nije bitno onda ni dal si na prvo ili drugo al ipak startovati ispred svih je prioritet tako da ta prica stoji al na klimave noge.
                            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2982.msg190810#msg190810 date=1289081589]
                              Ima mali strah da nekako ne osteti skupocenu kacigu, kako je izjavio.
                              [/quote]
                              ^&*ST*^# ^&*ST*^# ^&*ST*^# ^&*ST*^#

Comment

Jedna zanimljivost od Nicky Haydena jeste da se stalno sali na racun Valentinovog dolaska u Ducati.
                                Prvi put je rekao: Da cuo sam da dolazi neki italijan kazu da dobro vozi, moracu da vidim. Pomocu mu koliko mogu
                                A drugi put sad u Valensiji izjavio je: Sjecam se kad sam dosao iz Amerike u Hondu, uzeo sam ga pod svoje okrilje, naucio sam
                                ga nekim vjestinama jer sam vidio da mu to bas treba i naucio sam ga kako da se nosi sa publikom &*#GI(]

Iskidao sam se od smijeha kad sam ovo dvoje vidio &*#GI(]

Comment

Working...
                                X