Announcement

Collapse
No announcement yet.

GRAN PREMIO GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: GRAN PREMIO GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Stoner prvi isao ispod 1, 32. Fantasticna voznja Stonera.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2982.msg190482#msg190482 date=1289051127]
      Stoner prvi isao ispod 1, 32. Fantasticna voznja Stonera.
      [/quote]

svi su u tom 4 sektoru gubili vrijeme fakat fenomenalna voznja h5g6k8
      Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

STONER-ZVER!!!!
        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Stoner pol pozicija,dok ce mu se u prvom startnom redu pridruziti Lorenzo i Simoncelli.Rossi na kraju izvukao 4. mesto.
          sigpic

Comment

Stoner, svaka cast, ovakva voznja zasluzuje svako postovanje.
            Simonceli, izuzetan, nadam se da ce uspeti sutra u trci, da dodje do podijuma.
            Ako Stoner negde ne pogresi, niko ga nece stici, pa cak ni svetlucanje Lorencove kacige. h5g6k8

Comment

Ocekivano Stoner gazi ko manijak, vidjelo se da ce uzet pol poziciju. Drzao im je pola treninga svoje vrijeme bez problema. Lorenco je okrenuo dosta krugova pa je popravio svoje i ocekujem ga u borbi sjutra. Simonceliju staza ocigledno lezi.

Isto cu reci za Simoncelia sto i za Haydena i Rossia. Nikad ne znash kako ce se pokazati vozac na nekoj drugoj masini. Cas je zasluzio da vozi za Ducati cas za Repsolku mislim to su ogromna nagadjanja. Svi komentatori su pisali da ce Dovi kad uzme fabricku poslije onako genijalnih vozni JiRR Scott team-u da ce pocet da gazi ali eto nije.

Sto se tice Rossia vidjelo se da ima vrijeme negdje u motoru al je pitanje bilo dal ce ga guzva uhvatiti i onemoguciti mi bolje vrijeme al 4 mjesto u odnosu na proslu godinu je ogroman napredak za njegov tim na ovoj stazi
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2982.msg190486#msg190486 date=1289051701]
                Ako Stoner negde ne pogresi, niko ga nece stici, pa cak ni svetlucanje Lorencove kacige. h5g6k8
                [/quote]

Kakva seljacka kaciga haos . Moze slobodno na Pink s njom da gostuje

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2982.msg190486#msg190486 date=1289051701]
                  Stoner, svaka cast, ovakva voznja zasluzuje svako postovanje.
                  Simonceli, izuzetan, nadam se da ce uspeti sutra u trci, da dodje do podijuma.
                  [/quote]Ta greska(ako je bude)verovatno ce biti u warmup krugu. $#^%RT
                  FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

stoner kao iz katapulta u kvalifikacijama,mislim da rossi ima sanse za pobedu ako dobro podese motor za trku a simoncelli zasluzuje podium ako nista-zbog frizure h5g6k8

Comment

• Odg: GRAN PREMIO GENERALI DE LA COMUNITAT VALENCIANA

[quote author=L. Lawliet link=topic=2982.msg190451#msg190451 date=1289046950]
                      Ako se dobro sjecam Edvards je imao mnogo zeznut pad, mislim da je imao previse srece jer je lagano mogao zavrsiti karijeru zar ne?
                      Da pao je na glavu, jeste da se digao ali ipak...mnogo zeznute bijahu 990cc
                      [/quote]

Nije bilo toliko strašno.
                      http://www.youtube.com/watch?v=uq1lIah0cXw
                      http://www.youtube.com/watch?v=VlBf-...eature=related

Comment

Odgledo, znash razmisljam u pravcu pad direktno na glavu i koliko se vrtio pogotovo sa ove zvijeri, vidis motor nastavio pravo a on se vrti nenormalno, Sjecam se da sam u trenutku pomislio da je polomio neshto i pravo da ti kazem iznenadio sam se kad je ustao al mora da je u pitanju subjektivan osjecaj.

Comment

ma sve je ovo super mene interesuje gde ja da gledam trku kad nemam sport klub 3 bla bla bla i ostale s k ima li uopste smisla da sport klub radi ovo sto radi stvarno sramota!!!!!!!

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2982.msg190472#msg190472 date=1289049836]
                            To ne mozes da znash dal odgovara njegovom stilu i je li razvijen za drugog vozaca. Pazi govorilo se prije nego je Hayden presao da je taj motor bas razvijen za takvog vozaca pa nista Hayden nije mogao da se snadje na njemu. Drugo Stoner ima problema na tom motoru jer ne ulazi u krivinu kako bi on zelio dok je Rossi majstor za bas takva podesavanja i bas od njega se ocekuje da ce da rijesi taj problem brzo. Rossi cje da sjedne na njega rece sto mu treba i ako ga Ducati poslusa taj motor ce da bude brz kao i sve na chem je Rossi sjeo.
                            [/quote]
                            Slazem se da ne mozemo da znamo dok ne sedne, zato sam i rekao u malopredjasnjem postu da ce vremena sa testa u Valenciji da nam kazu upravo to. Verujem da ce motor biti brz sa njim u sedistu, ali sto se tice same voznje postoji velika razlika izmedju stonera i Rosija. Stoner se dosta oslanja na elektroniku, bolje reci veruje u elektroniku do te mere da zanemaruje &quot;ritanje&quot; motora koje se javlja iz krivine u krivinu. Rosi sa druge strane ima apsolutnu kontrolu nad motorom i taj motor deluje kao da ide po sinama, zato sam rekao da ce trebati prilagodjavanja samih postavki motora. Moje licno misljenje je da Rosi nije neko ko voli previse da se oslanja na samu elektroniku, vec je vise neko ko voli analogne komande (naravno to je nemoguce dobiti, ali je moguce bar smanjiti uticaj elektronskih sistema). Spominjao si Hejdena, on ima dosta blizi stil voznje Valentinu (0ld school) tako da mi njegova brzina na Dukatiju uliva veliko poverenje kad je prilagodjavanje Rosija u pitanju.
                            http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2982.msg190499#msg190499 date=1289052593]
                              Odgledo, znash razmisljam u pravcu pad direktno na glavu i koliko se vrtio pogotovo sa ove zvijeri, vidis motor nastavio pravo a on se vrti nenormalno, Sjecam se da sam u trenutku pomislio da je polomio neshto i pravo da ti kazem iznenadio sam se kad je ustao al mora da je u pitanju subjektivan osjecaj.
                              [/quote]

Teksas rodeo.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2982.msg190490#msg190490 date=1289052176]
                                Sto se tice Rossia vidjelo se da ima vrijeme negdje u motoru al je pitanje bilo dal ce ga guzva uhvatiti i onemoguciti mi bolje vrijeme al 4 mjesto u odnosu na proslu godinu je ogroman napredak za njegov tim na ovoj stazi
                                [/quote]
                                4 mesto na startu je u svakom slucaju los rezultat za Rossi-ja. Njemu je bitan startni red a ne mesto! Ako vec nije u prvom redu onda je svejedno da li je cetvrti ili sesti... $8#a
                                http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

Working...
                                X