Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 2 (1.November - 7. November)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Week 2 (1.November - 7. November)

LBJ treba da igra centra,nema ljeba od onog Bosa,staviti LBJ na cetvorci ili petici cak,skloniti Vejda,dovesti Delontea i nema zime,Majami ce biti najjaci,sve mu lopte uzese,a ovako ce svaka ici njemu u ruke,on ce sam da siluju Lejkerse i Gasola i Bajnama,a Kobiju ce da objasni neke stvari &+I}\
    sigpic

Comment

Možda sam subjektivan, ali najbolja tekma do sada.... izdržite kelti '65slif

Comment

ali ray allen ne moze da pogodi trojku kad je normalna situacija... samo da izjednaci ili preokrene &*#GI(]

kako covek sam pobedjuje utakmice....

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2981.msg190319#msg190319 date=1289011757]
          LBJ treba da igra centra,nema ljeba od onog Bosa,staviti LBJ na cetvorci ili petici cak,skloniti Vejda,dovesti Delontea i nema zime,Majami ce biti najjaci,sve mu lopte uzese,a ovako ce svaka ici njemu u ruke,on ce sam da siluju Lejkerse i Gasola i Bajnama,a Kobiju ce da objasni neke stvari &+I}\
          [/quote]
          Mislis, a? Steta sto nisi u strucnom stabu neke NBA ekipe...
          I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Jebem mu mater, kad je Korver tu imamo sut, ali nigde odbrane. $JS}| $JS}| $JS}|
            Jos jedan glup poraz zbog druge cetvrtine, e jebem ti ekipu... #%d*
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Hvala Noah @R&}*

Comment

Jo brate, pa odigras perfektan mec i na kraju ovo... #%d* #%d* #%d*

Deki, cestitke, sjajan mec, klacemo se jos do kraja sezone, ne mogu docekati sledeci mec. &($%WP+
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

do jaja su postali ovi mecevi bos-chi @R&}*
                  na kraju noaha ukakio

Comment

Miami Heat = Manchester City

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2981.msg190325#msg190325 date=1289012272]
                      Jo brate, pa odigras perfektan mec i na kraju ovo... #%d* #%d* #%d*

Deki, cestitke, sjajan mec, klacemo se jos do kraja sezone, ne mogu docekati sledeci mec. &($%WP+
                      [/quote]
                      ovo je bilo za dlaku... ali show je tek počeo....NBA ne bi bio NBA kad bi bilo lakih utakmica...
                      Definitivno najuzbudljivija noć koja se ovaj put završila po mojoj volji, neka sledećaverovatno neće.
                      Laku noć društvo... @R&}*

Comment

[quote author=Melo link=topic=2981.msg190327#msg190327 date=1289012522]
                        Miami Heat = Manchester City
                        [/quote]
                        Zasto to mislis? (%fsd%&j
                        I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Zato shto sa takvim igracima Manchester City moze da osvoji NBA titulu , a Majami premier ligu i ligu sampiona &+I}\

da te preduhitrim reci ces aa ovo je tek pocetak sezone bla bla... ako majami osvoji titulu ja sechem muda na sred trga i kachim na youtube taj proces h5g6k8

Comment

[quote author=LeBron fan link=topic=2981.msg190322#msg190322 date=1289012040]
                            [/quote]
                            Velika steta slazem se +-*^%*
                            Ja da sam trener Majamija,svaka bi lopta isla u ruke najveceg svih vremena,jer je i svaki njegov promasaj,pa i cijelog obruca ljepsi od bilo kojeg pogotka Kobija,Vejda i ostalih igraca.Oni nisu ni do koljena LBJ-u.Ja pisem mail Majamiju,da se otarase Vejda i Bosa i dovedu Delontea,Zidrunas i LBJ centarske pozicije,Delonte na trojci,Haus na dvojci,a na pleju dovesti nekog prekaljenog asa koji ne bi pucao,samo bi sluzio za distribuciju lopti ka LBJ(u daljem tekstu najveci svih vremena),a to bi mogao da bude Sem Kasel ili Geri Pejton,eto ideje....
                            Znaci Delonte izvodi loptu,uzima je Veliko Blebetalo,dodaje do najveceg svih vremena i ovaj u trecoj,cetvrtoj sekundi puca i promasuje,ali nema veze,tu je Z,hvata loptu pod kosem i sta radi,odma je vraca najvecem svih vremena i ovaj ne casi casa,odma brate puca.Taj tim bi bio nepobjediv!
                            sigpic

Comment

[quote author=Melo link=topic=2981.msg190331#msg190331 date=1289013358]
                              Zato shto sa takvim igracima Manchester City moze da osvoji NBA titulu , a Majami premier ligu i ligu sampiona &+I}\

da te preduhitrim reci ces aa ovo je tek pocetak sezone bla bla... ako majami osvoji titulu ja sechem muda na sred trga i kachim na youtube taj proces h5g6k8
                              [/quote]
                              Pa pazi kad se pomone Mancester siti obicno se misli na ogromne svote novca koji oni trose na igrace, bez nekih posebnih rezultata... Bar meni to pada prvo na pamet.. Dok je Majamijev tim tek na 16tom mestu po "vrednosti".. I "vredi" 30 miliona manje nego Lejkersi @(*6sd$%
                              A za ovaj drugi deo posta.. Pazi sta si rekao h5g6k8

Comment

[quote author=Vladan link=topic=2981.msg190332#msg190332 date=1289013460]
                                [quote author=LeBron fan link=topic=2981.msg190322#msg190322 date=1289012040]
                                [/quote]
                                Velika steta slazem se +-*^%*
                                Ja da sam trener Majamija,svaka bi lopta isla u ruke najveceg svih vremena,jer je i svaki njegov promasaj,pa i cijelog obruca ljepsi od bilo kojeg pogotka Kobija,Vejda i ostalih igraca.Oni nisu ni do koljena LBJ-u.Ja pisem mail Majamiju,da se otarase Vejda i Bosa i dovedu Delontea,Zidrunas i LBJ centarske pozicije,Delonte na trojci,Haus na dvojci,a na pleju dovesti nekog prekaljenog asa koji ne bi pucao,samo bi sluzio za distribuciju lopti ka LBJ(u daljem tekstu najveci svih vremena),a to bi mogao da bude Sem Kasel ili Geri Pejton,eto ideje....
                                Znaci Delonte izvodi loptu,uzima je Veliko Blebetalo,dodaje do najveceg svih vremena i ovaj u trecoj,cetvrtoj sekundi puca i promasuje,ali nema veze,tu je Z,hvata loptu pod kosem i sta radi,odma je vraca najvecem svih vremena i ovaj ne casi casa,odma brate puca.Taj tim bi bio nepobjediv!
                                [/quote]
                                SAmo ti budi uporan i pise mailove... Malo je trenera sa takvom vizijom koju ti posedujes...

Comment

Working...