jel prenosi sport klub mma nekad
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MMA
Collapse
X
-
Re: MMA
Похвалио бих снимке бокс мечева, између националних тимова. Такође бих упутио предлог да буде више борилачких спортова на каналима Спорт клуба. К1, ММА, опет да преносите кајџе рејџ, мау таи, итд. Има материјала.
-
posto nema k-1 teme,o tome cu pisati ovde.mislim da nece biti nikakav problem,jer samo ja ovde i zalazimprosle godine turnir nije ni odrzan (zbog nedostatka finansijskih sredstava),ali zato su ove godine krenuli bas zestoko i to ni manje ni vise nego sa badr harijem
znamo da se on mecom protiv gokana sakija zvanicno oprostio od k-1 i presao u boksere,ali ovu ponudu nije mogao da odbije,jer je tu titulu odavno zeleo,ali eto nikada je nije osvojio
prva borba je 27.maja u madridu i ako sve prodje kako je planirano,naredna ce biti u oktobru i onda finale u decembru.ne zna se ko je sretniji zbog ove saradnje,da li novi predsednik organizacije kim:"This was one of our biggest wishes. He is the biggest and most sensational fighter in the world. The attention and exposure will be huge and everybody wants to see him fight one more time at the international stage" ili hari koji je uveren da ce pojas biti njegov i kaze:"It's a beautiful thought to show all my fans in the world one more time who the best K-1 fighter is."
don't be scared homiesigpic
Comment
-
ko je rekao da je strikeforce propaonocas bi trebalo da budu odlicne borbe,od ovih imena nista manje ne ocekujemo
Main Event:
265 lbs.: Josh Barnett vs. Daniel Cormier for the Heavyweight World Grand Prix Championship
Main Card (Showtime):
155 lbs.: Strikeforce Lightweight Champion Gilbert Melendez vs. Josh Thomson
205 lbs.: Rafael Cavalcante vs. Mike Kyle
170 lbs.: Nah-Shon Burrell vs. Chris Spang
Preliminary Card (Showtime Extreme):
155 lbs.: Gesias Cavalcante vs. Isaac Vallie-Flagg
205 lbs.: Virgil Zwicker vs. Guto Inocente
205 lbs.: Derrick Mehmen vs. Gian Villante
170 lbs.: Quinn Mulhern vs. Yuri Villefort
155 lbs.: Bobby Green vs. James Terrydon't be scared homiesigpic
Comment
-
docekasmo i finale ovog turnirakako je krenulo i sta se sve izdesavalo,mislila sam da toj prici necemo videti kraj
speng je brzinski sredio burela..toliko kolena za tako kratko vreme ne secam se kada sam poslednji put videla
a tek feizao sta je uradio kajlumislim da ovaj nije znao sta ga je snaslo od udarca gonga
vise vremena je potrebno da se procita ovo sto sam napisala o njihovoj borbi nego sto je borba trajala
nastavak sage o melendezu i tompsonunije da borba nije bila dobra,ali nekako sam ocekivala od njih da to bude krace,ali sladje
koliko su se tukli mozda su vec i dosadili jedan drugom
ali kada su se u 5-oj rundi onako razmahali,sve im je bilo oprosteno
e sad,ja sam naravno navijala za stokton mafiju (
) i on jeste pobedio,ali da je tompson proglasen za pobednika opet se ne bih ljutila
posle borbe je pokazao kakav je lik i svaka mu cast na tome
poslednju (i najbolju) borbu bih najradije preskocila..navijala sam za barneta i mnogo me je podsetio na nekoga ko je isto tako dobio batine na istom ovom turniruali kako su se borili svih 5 rundi
kormije zasluzeno sampion,a onaj njegov tejkdaun iz 3-ce runde cu jos dugo pamtiti
sve u svemu,odlicno finale i svaka cast strikeforce-udon't be scared homiesigpic
Comment
-
K-1 World MAX 2012 Final 16 Card
Mike Zambidis vs. Chahid Oulad el Hadj
Andy Souwer vs. Abraham Roqueni
Artur Kyshenko vs. Su Hwan Lee
Xu Yan vs. Yasuhiro Kido
Gago Drago vs. Andy Ristie
Yuji Nashiro vs. Reece McAllister
Harut Grigorian vs. Murthel Groenhart
Chris Ngimbi vs. Longern Superpro Samui
Non-tournament bouts
Mosab Amrani vs. Zeben Diaz
Rico Verhoeven vs. Sergei Laschenko
Super Fights
Badr Hari vs. Anderson 'Braddock' Silva
Mirko 'CroCop' Filipovic vs. Loren Javier Jorge
Daniel Ghita vs. Paul Slowinskidon't be scared homiesigpic
Comment
-
da nisi zaspao pre borbe,sigurno bi zaspao u toku njea nije bilo bas toliko lose,ali u prvoj rundi se bukvalno nista nije desavalo do poslednjih 10 sekundi,tu ga je dos santos malo izudarao
druga je pocela skoro isto i onda ga jednim udarcem oborio,zavrsetak borbe je bio malo smesan,mir je bio skroz izgubljen,kao da je sinoc zalutao u oktagon
ja sam sretna sto sam ponovo videla del rosaria,mislila sam da se posle one nesrece vise i nece boriti.nije vazno sto je izgubio,samo neka se on nama vratio
ovaj madrid nikako da pocne....da vidim badr harija i njegovo ludilodon't be scared homiesigpic
Comment
-
Koje sam srece i mec Cro Copa sam propustio iako sam najvise njegov mec zeleo da vidim, a gledao ove ostale
Znao sam da Mir nista ne moze JDS-u, u stand-upu je Cigano neprikosnoven. Miljama daleko od Mira, pa Mira je i Nogueiro uzdrmao i umalo nokautirao. A nije tako lako odvuci JDS-a u parteru. Sad bi trebalo da srede rematch izmedju Caina i Juniora. Tek ce to da bude spektakl, ona kanta Mir nije mogao nista ni da uradi, to sam znao odmah.
Valjda budu postavili rapid serbia linkove za UFC146
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostKoje sam srece i mec Cro Copa sam propustio iako sam najvise njegov mec zeleo da vidim, a gledao ove ostale
Znao sam da Mir nista ne moze JDS-u, u stand-upu je Cigano neprikosnoven. Miljama daleko od Mira, pa Mira je i Nogueiro uzdrmao i umalo nokautirao. A nije tako lako odvuci JDS-a u parteru. Sad bi trebalo da srede rematch izmedju Caina i Juniora. Tek ce to da bude spektakl, ona kanta Mir nije mogao nista ni da uradi, to sam znao odmah.
Valjda budu postavili rapid serbia linkove za UFC146
A sto se tice JDS-A i Mira slazem se demoliranje Mira od strane JDS-A , nesto ne vjerujem ni u Caina, ali ne moze nikako da bude gori od Mira sinoc. ;)
Ocekivao sam pobjedu JDS-A sto je bilo i realno , ali isto tako nisam ocekivao da ce Mir biti onako nemocan u borbi.
Jednom rijeci Mir sinoc nije uradio nista
EDIT: Obavezno pogledaj borbu Caina jer ono se jednom gleda , da ti ne otkrivam daljeLast edited by Rossonero; 28-05-12, 00:33.
Comment
-
Pa sto vec jedan lik rece na MMA forumu, ne poklapaju im se stilovi. Jednostavon Mir nema resenje za Cigana, ne moze da ga rusi plus u stand-upu moze samo teske batine da dobije.
Moram odgledati Caina, zao mi sto zbog jednog udarca izgubio titulu. Raznovrsniji je borac od JDS-a iako ne smatram da je bolji vec da su egal. Posle jedne borbe se to bas i ne vidi, ali msm da ce u rematchu Cain biti mnogo opasan. On mi je nekako jedini u teskoj diviziji koji moze skinuti JDS-a, jedino ako Jon Jones ne odluci da predje u teskase pa se i on upusti u trku za pojas
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostPa sto vec jedan lik rece na MMA forumu, ne poklapaju im se stilovi. Jednostavon Mir nema resenje za Cigana, ne moze da ga rusi plus u stand-upu moze samo teske batine da dobije.
Moram odgledati Caina, zao mi sto zbog jednog udarca izgubio titulu. Raznovrsniji je borac od JDS-a iako ne smatram da je bolji vec da su egal. Posle jedne borbe se to bas i ne vidi, ali msm da ce u rematchu Cain biti mnogo opasan. On mi je nekako jedini u teskoj diviziji koji moze skinuti JDS-a, jedino ako Jon Jones ne odluci da predje u teskase pa se i on upusti u trku za pojas
Kako bi njega volio da vidim u teskoj kategorijiLast edited by Rossonero; 28-05-12, 00:58.
Comment
-
Moze Cain i te kako dosta toga da uradi protiv Cigana, ali ovaj put bi morao biti oprezniji da ne dobije jos jedan haymaker
Pa Jones je bas mlad, sigurno nece zuriti sa tim. Mada trebao bi uskoro jer pocistio je konkurenciju u LH diviziji. On je 1987. godiste i bas je mlad i pre prelaska u tesku kategoriji voleo biih da ga jos jednom vidim protiv Shoguna. Jer ono unistavanje mi nekako nije selo bas iz razloga sto ga je Jones vec dobro osamutio na podu sa laktovima, tako da ono unistavanje u stand-upu mi nije realna slika.
Comment
Comment