Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Haha, Prokhorov odjebao Nuggets-e (bukvalno) i sada se Melo i njegovi predstavnici okrecu Bulls-ima, sto i on sam zeli!
    Samo je problem sto cemo morati da nadjemo i treci tim kao New Jersey, a od toga mi se sve cini nema 'leba... Videcemo sta ce se desavati narednih dana.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Breakdown meceva Bulls-a od prosle nedelje (sta cu, covek je uradio samo to, a rekli ste da vam se dopadaju analize, pa bile i Bulls-a)...

bBULLbreakdown: Bulls vs. Pacers, Heat, and Grizzlies - Korver Hot & Gosh Deng!

New Jersey se i definitivno povukao iz prica o trejdu, Prokhorov je sinoc to objavio na konferenciji za novinare.
      A, gotovo, ja sam se primio posle ove izjave: Anthony said.
      Ukoliko nakon ovog preokreta sa Anthony-em zavrsimo posle trade deadline-a sa recimo samo Parker-om iz Cleveland-a ne znam sta cu raditi. #%d* #%d* #%d*
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

D-Wade slazem se sa tvojom kolumnom o 10 trenutno najboljih nba igraca manje vise to je to
        izmene mogu biti male zavisno od licnog ukusa , a ovo za Duranta je zanimljivo sto kazes da za sada on
        stagnira u mestu vec dosta sa svojim napretkom igre recimo dosta vise je napredovao R.Westbrook
        njegov saigrac...
        GIFSoup

Comment

Slazem se Bokirivaldo. Mozda je preveliki pritisak na KD-u, ili se mozda previse od njega ocekuje. Ali, on me recimo podseca na Anthony-a, moze da postize dosta poena, ali kada je najbitnije on nestane. Mora dosta odbranu da popravi, i mora poceti da igra timski, inace nece proci prvu rundu PO-a. Westbrook je za razliku od njega dosta napredovao, ali videcemo kako ce se snaci nakon jedne odlicne sezone, da li ce nastaviti da napreduje, ili ce da stagnira kao KD.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Duranta bi prvog izbacio sa tvoje liste.Precenjen je i po meni ga ni ne treba smatrati kandidatom za MVP.Mora jos mnogo da radi.Dirkenstein je po meni broj 5,slazem se sa TOP4 i ja bi tako poredjao.
            sigpic

Comment

Pa znas kako, ja sam se dvoumio oko par igraca, ali necu sada da imenujem koji su to igraci. Jeste Durant top 10, e sada koliko je sposoban da ispuni sva ocekivanja, to je vec pitanje. On realno kada krene tesko ga je ako ne i nemoguce zaustaviti, ali to vazi samo za regularni deo sezone. Regularni deo jeste vazan, ali kao sto svi znamo, prave superzvezde se prepoznaju u PO-u, kako tamo odigraju. Ali opet ne zavisi sve od njih, treba tu imati i pomoc, najbolji primer su recimo Wade i James, jer im saigraci zakazu kada je to potrebno. Wade je imao astronomske cifre protiv Boston-a, ali je opet dobio samo jednu tekmu, ali svakako da KD nije ni blizu nivoa za sada tri najbolja igraca, barem po meni.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Jbg ne vredi se raspravljati,svako ima svoj ukus.Durant ce svakako biti jedan od najboljih igraca ako ovako nastavi,po mnogima vec jeste,po meni nije.Zna cesto da se ispucava,zna da uzima mnogo suteva i kad mu ne ide,los pregled igre,u odbrani je lenj,a na SP smo videli da moze odlicno da je igra.Po meni za sada nije u TOP10,ali to je moje misljenje.Mada mislim da prvu trojicu nece stici,mislim da nije njihov nivo.
                sigpic

Comment

Ovu trojicu tesko da bilo ko moze da stigne &+I}\

Mozda D.Rose,ali mozda %QWT&W

Comment

D-Rose sigurno moze,cak mislim i da hoce,fenomenalan je.
                    sigpic

Comment

Stojakovic postaje slobodan igrac.

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=6041580

sigpic

Comment

Sto bi voleo da Stojakovic ode u Dallas, jer ce tamo sigurno igrati. Kakav tandem, Nowitzki i Stojakovic &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J

sigpic

Comment

Nekad da... Bojim se da je Pedja na samom kraju svoje kariere
                          One is the King...

Comment

Citam kako Pedja zeli da se vrati u Zapadnu konferenciju, i to u Nju Orleans.Haha,pa oni ga najurili odatle a Monti Viliams je alergican na njegovu odbranu. Mislim da je Dalas najbolja opcija za Pedju defintivno, tu mozda i odigra koji minut. Ne verujem za Lejkerse da ce ga uzeti.

Comment

Za Peju je najbolje da ode u Evropu,jer para ima i vise nego dovoljno...a u Evropi bi bio vazna karika bilo kog tima,a u Nba je zavrsio,nazalost +-*^%*

Comment

al je igrao za nas, ubilo se.... 2 mecha po par minuta

ipak mislim da mu nije kraj, moze da veze jos koju sezonu u Dallasu, ako to uopste uspe, a posle toga ni ne mora da se vraca da igra u Evropu - moze da se penzionise ili otvori neki biznis..... shto je lepo imati kintu... $#^%RT
                                http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

Working...
                                X