Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Regular Season 2010-11 - opste diskusije, vesti, spekulacije...

LBJmvpFORlife dobrodosao. @(*6sd$%

Drazene svaka cast &8@^J
    sigpic

Comment

Bulls-i su od svih jebenih SG-ova u NBA-u zainteresovani za Casspi-a. #%d* #%d* #%d*

http://espn.go.com/blog/truehoop/pos...-casspi-landry
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

http://ispodobruca.com/
        Ne znam da li ste citali ovaj tekst.. Ima malo preteriravanja i pristranosti, ali i realan tekst
        I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

[quote author=LeBron fan link=topic=2955.msg221166#msg221166 date=1294015828]
          http://ispodobruca.com/
          Ne znam da li ste citali ovaj tekst.. Ima malo preteriravanja i pristranosti, ali i realan tekst
          [/quote]

Ovo je jedan od retardiranijih blogova koje sam ikada procitao.
          Sve sto je rekao za James-a to stoji,on je zaista dobar.
          Ali krenucemo odavde:
          -"Wade,ako bi bio zdrav(a da je moja baba musko)"-nek' je Wade Brandon Roy

-Govori kako je Gasol odigrao preko 40 minuta u utakmici protiv Bullsa-pa sta ce kada su u tom trenutku bili gadno povredjeni i Bynum i Ratliff?!?

[/color]

[color=rgb(44, 44, 41)]Ovo prethodno je najveca glupost ikada,vec sam rekao zbog cega.[/color] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

-Sada ovo,zar on stvarno misli da je ovo glavni razlog zbog kojeg bi Shaw hteo ponovo osvojiti prsten?!?

[/color]

-Evo ga jos,ovo se nece desiti ni kod vecine Bryant-ovih fanova.Ne znam zasto on onda uopste prica kad mrzi istog.

"[color=rgb(44, 44, 41)]Jer, u mojoj knjizi Kobe se nikada neće izjednačiti s MJ-om."[/color]
          [color=rgb(44, 44, 41)]On Kobe-a uporedjuje sa Salmonsom,pa to je smesno ,nista drugo[/color]
          [color=rgb(44, 44, 41)][/color][color=rgb(44, 44, 41)]Zasto bi Kobe uopste isao u Minnesotu?[/color]
          [color=rgb(44, 44, 41)][/color][color=rgb(44, 44, 41)]]Da nisu mozda Brown,kao najveci draft promasaj svih vremena i Smush Parker bolji od Jamisona i Mo-a,ali ovo nije bitno jer je normalno da i Lebron pored sebe ima dobre igrace.[/color][color=rgb(44, 44, 41)]Prvo neverovatno isproziva Kobe-a pa ga onda malo istolerise.[/color]
          [color=rgb(44, 44, 41)][/color][color=rgb(44, 44, 41)]Svakakvih sam blogova procitao,ali ovo je zaista smesno.Ovo je navijac velikog rivala i to jednostavno tako,zbog ovakvih i zamrzim te druge,bilo da su u pitanju igraci ili klubovi.[/color]
          sigpic

Comment

Ja mislim da gluplji text u zivotu nisam procitao, pogotovo ovo sto se tice Wade-a, ispade da je Wade hodajuci les, a covek u top 3 igraca, a trenutno igra zaista odlicno, da ne pominjem kako je igrao zadnjih par sezone, po ovom autoru Wade je a.k.a Greg Oden &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Drugo, ispljuvao je Kobe-a sto kritikuje saigrace, pa ako on na to nema pravo, onda stvarno ne znam ko ima. Uvek njemu uvale lopte kada treba da se odlucuje mec, tako da on ima pravo da ako hoce kaze Gasol-u da nema pojma. Realno, Kobe ima dobru podrsku i to zaista dobru, ali niko od tih igraca nece preuzeti odgovornost na sebe kada se odlucuje veoma vazna tekma. Kobe i kada ima 6-24 sut iz igre, on ce uzeti sut za pobedu, i u vecini slucajeva pogoditi. Znaci smesan text totalno, napisao ga je ocigledno hater Kobe-a i Wade-a, cim ih tako omalovazava.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Meni se bas svidja tekst, covek je fan Bulls-a. +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48*

Al' sad stvarno brate, gde iskopa ovaj blog alal ti vera. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
              Zbog ovakvih ljudi covek i zamrzi protivnicke timove i igrace sto je vec rekao Mamba.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ovakav blog treba podhitno zabraniti. &+I}\ $#^%RT

Pa on poredi Wade-a sa Roy-em. #%d*
                sigpic

Comment

Ljudi nije to moje misljenje da se razumemo, ja sam samo nasao ovaj text! $#^%RT
                  Imate sa strane i druge "zanimljive" tekstove pa pogledajte $#^%RT
                  Prozivao je dosta i LeBrona u tim drugim tekstovima.. Mada imam neki osecaj da ovo pise Edin Avdic koji je prenosio NBA utakmice na Obn-u.. Kao lik pise u nekim postovima da ce mu dodji Edin u goste i pricati o raznim stvarima.. Ali secajuci se Edina i njegovog stava prema Kobiju, LeBroni i Seltiksima mislim da je ovo njegovo delo $#^%RT Ili neki njegov blizak prijatelj koji ima slicne stavove.. $#^%RT Naravno ovo sve je pretpostavka.. @(*6sd$%
                  I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

[quote author=LeBron fan link=topic=2955.msg221206#msg221206 date=1294021936]
                    Ljudi nije to moje misljenje da se razumemo, ja sam samo nasao ovaj text! $#^%RT
                    Imate sa strane i druge "zanimljive" tekstove pa pogledajte $#^%RT
                    Prozivao je dosta i LeBrona u tim drugim tekstovima.. Mada imam neki osecaj da ovo pise Edin Avdic koji je prenosio NBA utakmice na Obn-u.. Kao lik pise u nekim postovima da ce mu dodji Edin u goste i pricati o raznim stvarima.. Ali secajuci se Edina i njegovog stava prema Kobiju, LeBroni i Seltiksima mislim da je ovo njegovo delo $#^%RT Ili neki njegov blizak prijatelj koji ima slicne stavove.. $#^%RT Naravno ovo sve je pretpostavka.. @(*6sd$%
                    [/quote]

Ma znamo mi da ovo nije tvoje misljenje. h5g6k8
                    Ja bas i ne verujem da je ovo Edin,jer bi on sigurno poznavao neke banalne stvari,kao sto je razlog zbog kojeg je Gasol forsiran.
                    sigpic

Comment

http://ispodobruca.com/?tag=derrick-rose

Evo ovde se spominje Edin odmah na pocetku.
                      sigpic

Comment

http://ispodobruca.com/?tag=lebron-james
                        A pogledajte ovde koliko je popljuvao LeBrona i ceo tim Hita na pocetku sezone $#^%RT

Comment

Moze se prepoznati bloger nekada i po izrazima,procitao sam prvi pasus i nasao sam jednu Edinovu uzrecicu "lansiranih",to veoma cesto koristi,idem dalji,jos uvek ne verujem da je on.

EDIT: "Krucijalnim","prezentovali&quot ;.
                          Necu vise,a ovo i nije neki dokaz.Ako je ovo zaista on onda cu se duboko razocarati u coveka,kojeg cenim. $#^%RT
                          sigpic

Comment

Nije ovo Edin 100% verujte mi, on dosta ceni James-a, Kobe-a i Wade-a i nikada ovako ne bi pisao. Uporedite njegove blogove sa Mondo sporta sa Mundobasketa. Nije on sigurno &+I}\
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Comment

Secam se i ja toga kako je uvek prozivao da su vlasnici Sansa najvece cicije u celoj ligi, cak su se odrekli i Dzoa Dzonsona za neki kes i tome slicno.. %QWT&W Ipak je ovo neki lik koji pise sa Edinom
                                http://ispodobruca.com/?p=1003

Comment

Working...
                                X