Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Granica za Hedo-a 11,5 (%fsd%&j

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2953.msg246429#msg246429 date=1297425123]
      Granica za Hedo-a 11,5 (%fsd%&j
      [/quote]

Nema tu razmisljanja,ispod cu igrati. h5g6k8
      Ali kakva je suga mozda bas veceras nakon 20 utakmica ubaci 12 poena. &*(@W6
      sigpic

Comment

Evo ovako, igracu 2 tiketa za veceras.

Prvi tiket:

LeBron James manje od 28.5
        Tim Duncan manje od 14.5

Drugi tiket:

Tony Parker vise od 16.5
        Brook Lopez manje od 19.5

Comment

Srecno Dule,ja sam hteo igrati Lopeza preko,ali nisam...nadam se da ces pogoditi. @(*6sd$%
          sigpic

Comment

Hvala Mamba, sta si ti odigrao?

Mislim da je za Lebrona granica prevelika, Dankan nije bas u velikoj formi, verovatno dolazi manje, Parkeru granica premala, a Bruk Lopez prosecno protiv Charlote ove godine 15 poena.

Comment

Evo mojih tiketa.

http://www.sportklub.info/forum/inde...46623.html#new
              sigpic

Comment

e ljudi jel moze neko da mi da link da vidim ponude koseva igraca za danas, ili bar da kaze gde ima ? Nzm zasto danas nema u Meridianu !
                <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

Nema za danas u Meridianu. $%&amp;5qw7

Comment

Ljudi, veceras se mogu uzeti lepe pare, pogledajte samo kakve su kvote... Ali, isto tako treba ubosti. $#^%RT $#^%RT $#^%RT
                    Meni se mnogo svidjaju kecevi na Boston i Memphis, a Boga mi i Toronto i Cleveland...
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg247776#msg247776 date=1297599231]
                      Ljudi, veceras se mogu uzeti lepe pare, pogledajte samo kakve su kvote... Ali, isto tako treba ubosti. $#^%RT $#^%RT $#^%RT
                      Meni se mnogo svidjaju kecevi na Boston i Memphis, a Boga mi i Toronto i Cleveland...
                      [/quote]
                      Lose ti se sviđa, Miami veceras pobeđuje, pazi sta sam ti rekao $#^%RT h5g6k8
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg247776#msg247776 date=1297599231]
                        [/quote]
                        ja pre 3 dana uplatio 1200 na racun i vec od juce nemam vise ni dinara na nalogu #%d*

Comment

Ja uplatio 700 u petak, hvala Bogu pa juce ceo dan nisam bio kuci. h5g6k8
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg247841#msg247841 date=1297609379]
                            Ja uplatio 700 u petak, hvala Bogu pa juce ceo dan nisam bio kuci. h5g6k8
                            [/quote]e al bas je tako, u dobitku sam jedino kad nista ne odigram &amp;*#GI(]

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg247837#msg247837 date=1297609133]
                              ja pre 3 dana uplatio 1200 na racun i vec od juce nemam vise ni dinara na nalogu #%d*
                              [/quote]
                              Carteru moras mudro trositi novac! $#^%RT

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                              sigpic
                              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                              - 4xMVP -

Comment

[quote author=Branislav link=topic=2953.msg247883#msg247883 date=1297612553]
                                Carteru moras mudro trositi novac! $#^%RT
                                [/quote]ma koliko god ja mudro trosio, oni me jos mudrije zajebu... opasna je to mafija druze $#^%RT

Comment

Working...
                                X