Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Evo ja da se pohvalim sa moja 2 tiketa u 2 dana, provukoh se nekako.

http://i53.tinypic.com/szu9ut.jpg
    http://i51.tinypic.com/2d9wiac.jpg

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2953.msg197476#msg197476 date=1289853169]
      Evo ja da se pohvalim sa moja 2 tiketa u 2 dana, provukoh se nekako.

http://i53.tinypic.com/szu9ut.jpg
      http://i51.tinypic.com/2d9wiac.jpg
      [/quote]sad imas da mi platis za one fantazi igrace, dam ti onih 10-oro superstarova za 500kinti &*#GI(] $%&5@$A

Comment

&*#GI(] Nisam ja kao Mancester Siti.

Comment

Carter-u, ja sam za veceras onako iznerviran spicio Bulls-e 2-2, Atlantu i Denver sa hendikepom plus Benetton i Unics i stavio 200 djunti.
          Jebem ti Meridian, stavili kvote samo za 3 meca, ne znam zasto im to predstavlja toliki problem. #%d*
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

kod mene na meridianovom onlinu, samo 2 meca, atlanta i cikago #%d* valjda ce jos nesto izbaciti, sacekacu do uvece (%fsd%&j

stos tice jurokupa, odigro sam:
            krasna krila 1
            banvit 1
            alba 2
            aris 1
            unix 2
            ukupna kvota oko 5...

Comment

sto su ovako velike kvote na cikago i portland? pa to bi trebalo lagano da dodje (%fsd%&j (%fsd%&j

Comment

pa ne znam bas dal bi lagano trebalo da prodje (%fsd%&j
                a vidis da roy odlazi u svlacionicu na svakih 5 minuta...

Comment

Memphis sigurno pobedjuje...izgubili su poslednja tri meca,veceras je vreme da to prekinu.
                  sigpic

Comment

Roy (knee) has been ruled out of Tuesday's game against Memphis, the Trail Blazers' official site reports.

aha..ovde je cela filozofija h5g6k8

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg197783#msg197783 date=1289917542]
                      kod mene na meridianovom onlinu, samo 2 meca, atlanta i cikago #%d* valjda ce jos nesto izbaciti, sacekacu do uvece (%fsd%&j

stos tice jurokupa, odigro sam:
                      krasna krila 1
                      banvit 1
                      alba 2
                      aris 1
                      unix 2
                      ukupna kvota oko 5...
                      [/quote]prvo pa musko #%d* jebem ti kvotu od 1,25 da ti jebem #%d*

Comment

evo sad izasle kvote za ostale meceve za vecerasnji nba, sad moram da bacim studije i proracune, al sad treba da pocne boca-river pa ne znam dal cu stici do 1h (%fsd%&j $#^%RT

t-mac, elda da je dvojka na la od 1.65 protiv bucksa poklon? &+I}\

Comment

trebao sam da slusam svoj instinkt i stavim i portland na tiket

ovako chicago i atlanta dobro.. nije losha dobit h5g6k8 h5g6k8

Comment

[img width=1024 height=194]http://www.dodaj.rs/f/1R/yw/4mSJcHcW/1711.jpg[/img]

Comment

Ima da odigram na Sunse,moram to je jace od mene,a i nije nerealno da pobede,mada ce biti tesko posle 2 onakve partije ali moram to da odigram.
                              sigpic

Comment

Za danas sirotinjski tiket, jbg los izbor meceva da se uzmu velike pare:

Hrvatska - Malta H1
                                Cholet - Fener 2
                                Phila - Toronto 1
                                Detroit - LAL 2
                                Minnesota - LAC 1
                                Sacramento - NY 1
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X