Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Tipovi, saveti, predlozi i sve ostalo vezano za kladjenje na kosarku...

@t-mac
    izgleda jedino ja i ti verujemo u pobedu kingsa, to je dobar znak &*#GI(]
    a za ny i okl, mislim sta reci, samo 22-20 u cetvrtoj, pa to ne da je smesno nego nemam reci #%d*

@popaj
    nista hvala, davaj ti nama procenat $#^%RT

Comment

magarac cousins nece igrati veceras posto ga je westphal kaznio zbog gestikulacija nakon poraza od gs-a a i westphalu se drma stolica, sto ukazuje da u kingsima nije nimalo prijatna situacija i da su bucksi ipak blizi pobedi, sto meni tesko pada 7&@%q
      tako da na kingse onda ni ne vredi igrati... a na buckse ne volim da igram ni kad mi puskom prete 7&@%q

Comment

vidis t-mac koji smo mi baksuzi bili neki dan za over na ny-okl, pa vise poena po cetvrtini daju radnicki i olimpija nego li ny i okl #%d*

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg217778#msg217778 date=1293207976]
          vidis t-mac koji smo mi baksuzi bili neki dan za over na ny-okl, pa vise poena po cetvrtini daju radnicki i olimpija nego li ny i okl #%d*
          [/quote]
          Carteru
          jel ima koji zanimljiv mec danas???

Comment

pa nema nista danas vise, samo jos zvezda ostala... imao sam na tiketu od juce milvoki, majami under, radnicki under i zvezdu, al od radnickog ne da nece biti under nego ce granicu probiti za 50 poena #%d*

Comment

Crni Carteru pa gde na Radnicki under? h5g6k8

I ja sam igrao na Zvezdu,trebalo bi da dobiju Zagreb.
              sigpic

Comment

pa teo sam na olimpiju dvojku, al onda kontam da bi mi sigurniji bio under, posto su slovenci pre dva dana igrali a i nesrecno su izgubili, pa sam kontao da nece biti raspolozeni za sut #%d*

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2953.msg217410#msg217410 date=1293083193]
                  Atlanta H1, Detroit 2, Phila H2, Utah 2, NO over i LAC under, promasim samo NY over. &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
                  Cak smo i na istim utakmicama poceli da padamo. &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 #%d*
                  [/quote]

ae mi samo objasnite kako ste videli da je toronto - detroit 2? posto sam ja puko lovu na tome, a jos ne verujem da nije doslo...a vidim da ste vi bili ubedjeni za taj mec(ti i tracymcgrady)???

Comment

nisi mene pitao, al cu ti ja odgovoriti umesto njih $#^%RT
                    pa nema tu sta da se objasnjava, jedan los tim sa jedne strane i drugi los tim sa druge strane a u ovom slucaju kvota je bila drasticno veca na ove druge, pa zasto ih onda i ne probati.... I#^@8

Comment

Dobrodosao na forum Deki, uzivaj &($%WP+

U principu ja volim da jurim velike kvote. Toronto je igrao nekompletan 2 nedelje pre tog meca, za Detroit im se vratio Bargnani koji je solidno vremena bio odsutan. Cini mi se dan pre toga su mnogi poceli da prozivaju Rip-a i Prince-a kako se ne trude i jednostavno Pistons-i imaju daleko kvalitetniji roster i ocekivao sam da ce svima pokazati koliko mogu. Upravo je Hamilton bio najbolji igrac na mecu, mogu da se kladim da su igraci odrzali neki sastanak slicno Heat-u.
                      Znaci, najvise od svega osecaj i neka moja logika i zakljucivanje. @(*6sd$%
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ljudi ima li kod vas kakvog kladjenja preko ovog vikenda??? %QWT&W

Ja sam za danas odigrao:

Posibali su se centri Washingtona,pa verovatno nece biti nesto raspolozeni,ako uopste budu igrali,zato sledi:
                        Duncan 15,5 vise poena
                        Nene 15,5 vise poena
                        Beasley 21,5 vise poena
                        Mo Williams 16,5 vise poena
                        Detroit - Chicago 2

sigpic

Comment

Nisi trebao igrati na ovu moju bagru, kako smo jadni ima Detroit da nas otrese. &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
                          Ja pauziram do sledece nedelje, tacnije do sutra. $#^%RT
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ma ne mogu izgubiti dve utakmice u dva dana,trebao bi Booz veceras da odigra presudnu ulogu.
                            sigpic

Comment

jas igrao na finiks... missim ako to nije dvojka ja ne znam sta je &+I}\

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2953.msg218270#msg218270 date=1293371053]
                                jas igrao na finiks... missim ako to nije dvojka ja ne znam sta je &+I}\
                                [/quote]
                                +1000000000000000000000000000000000000000000000000 00
                                &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
                                To Carteru kralju h5g6k8
                                sigpic

Comment

Working...
                                X