Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187289#msg187289 date=1288565531]
    Ne kao rosi ,pasce malo jamaha sigurno ... nekako mi se lorenzo cini kao previse hirovit ne znam,ali mislim da ce sledece godine najdominantnija biti honda i dukati pa onda na trecem mestu jamaha mozda bude na 2 ali mislim da prva nece biti!
    [/quote]
    Ne mora da znaci da ce pasti jer ce imati konkurentan motor za sledecu sezonu.Lorenzo moze da se bori jer nece biti tolika razlika i onda ako bude u vrhu,trebalo bi da dodju sponzori,a bice u vrhu zbog svojih kvaliteta po meni 2. minimum.E sad valjda ce se ti sponzori setiti da ulazu u buducnost i u Lorenza i Spiesa.
    sigpic

Comment

znam ali u dukatiju ce biti legenda-rosi i hayden koji je odlican vozac a o hondi isto da ne pricam,sampion stoner i pedrosa koji je isto odlican! mislim jesu i lorenzo i spies odlicni ali mislim da nece biti prvi ja mislim da spies moze i bolji od lorenza da bude kada sedne na tu jamahu!
      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187297#msg187297 date=1288566345]
        znam ali u dukatiju ce biti legenda-rosi i hayden koji je odlican vozac a o hondi isto da ne pricam,sampion stoner i pedrosa koji je isto odlican! mislim jesu i lorenzo i spies odlicni ali mislim da nece biti prvi ja mislim da spies moze i bolji od lorenza da bude kada sedne na tu jamahu!
        [/quote]
        Tesko,bar sledece sezone,treba mu vremena da se navikne,Lorenzu je sve na Yamahi kao podmazano,a i Stoner i Rossi treba da se naviknu na svoje nove masine.Lorenzo je bolji od tria u Hondi,ne treba da izostavljamo Dovija jer je on i dalje u Repsolu.Bilo je prica kojekakvih i mi smo ga vec videli u Gresiniju ali nije tako.Lorenzo je jaci i od Haydena,rame uz rame je sada s Rossijem,napreduje iz trke u trku,iz sezone uz sezonu.Izuzetno stabilan,agresivan,a uz to i vrlo pametan i zna da proceni kad treba da obidje kad da stedi gume,kad da forsira.Neverovatna stvar kod njega i Rossija je ta sto toliko izforsiraju te masine a opet nije motor istrosen ko kada Pedrosa i Stoner forsiraju.Velika je razlika i sto se tice i guma i agregata.Bili su ostali u povoljnijem polozaju jer nisu forsirali ko Lorenzo,a da jesu bojim se da bi bili u goroj situaciji nego sto je on sa agregatima.Rossi je ove sezone prosao kako je prosao pa i nije toliko ni mogao da forsira ali da je bio zdrav bila bi ista situacija.Najbolje umeju da cuvaju masine i tokom sezone i tokom trke i po meni su apsolutno najbolja 2 vozaca danas.Lorenzo je konacno rival kojeg Rossi nece nacisto slomiti i koji moze s njim ravnopravno da se bori.
        sigpic

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2952.msg186924#msg186924 date=1288537389]
          [quote author=nnebojsa link=topic=2952.msg186853#msg186853 date=1288533243]
          Cini se da bi i Rossi mogao dosta toga da nauci od Lorenca! &amp;+I}\
          L.L. kada sam spomenuo da bi Simonceliju trebali da daju Ducati tebi je nesto bilo smesno... &amp;*#GI(] Svi se pomerise za po nekoliko mesta gore osim Haydena (3 mesta dole)... ^%@7f
          [/quote]

I dalje stojim iza toga ne zaboravi koji motor vozi Simonceli i pogledaj koliko je tih motora bilo u samom vrhu. Jos jedna stvar pogledaj tabelu i rezultate iza Haydena. Hayden ima titulu. Treba jos mnogo godina da izguli Simonceli da bi postao vozac kalibra Hayden.
          [/quote]
          Da, s tim sto je ovo Simonceliju prva sezona i vec opasno grize... Tvrdim da je vec sada mnogo veci kalibar od Hayden-a... vreme ce pokazati! @R&amp;}*
          http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

[quote author=nnebojsa link=topic=2952.msg187385#msg187385 date=1288604448]
            Da, s tim sto je ovo Simonceliju prva sezona i vec opasno grize... Tvrdim da je vec sada mnogo veci kalibar od Hayden-a... vreme ce pokazati! @R&amp;}*
            [/quote]
            To je i moje misljenje,odlican je Marco.Dao bi ja njemu Repsol odma,ali se ja tu ne pitam.Da je veci kalibar,jeste sigurno.
            sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg187386#msg187386 date=1288604778]
              [quote author=nnebojsa link=topic=2952.msg187385#msg187385 date=1288604448]
              [/quote]
              To je i moje misljenje,odlican je Marco.Dao bi ja njemu Repsol odma,ali se ja tu ne pitam.Da je veci kalibar,jeste sigurno.
              [/quote]
              I ja bi mu dao Repsol, po meni je on bolji od Pedrose
              JUST PUNK

NO NATIONS
              NO RELIGION
              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Po meni najbolji vozac trenutno je Stoner. Jedino mi je zao dok gledam trku i jednostavno cekam kada cu videti kadar sa peskom koji leti i Stonerom koji izlece sa staze ili pada. Ova sezona realno je bila njegova najgora, Qatar njegova trka - pad, pa 5o mesto pa ponovo pad. Izuzetan udar na samopouzdanje i sigurost u voznji. Vozio je on i Hondu ali i tamo padao, ali kad mu ide niko ga ne zaustavlja. Nadam se da ce u narednoj sezoni popraviti svoju koncentraciju ili sta vec utice na to da stalno pada....
                Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

[quote author=Hurricane link=topic=2952.msg187417#msg187417 date=1288617198]
                  Po meni najbolji vozac trenutno je Stoner. Jedino mi je zao dok gledam trku i jednostavno cekam kada cu videti kadar sa peskom koji leti i Stonerom koji izlece sa staze ili pada. Ova sezona realno je bila njegova najgora, Qatar njegova trka - pad, pa 5o mesto pa ponovo pad. Izuzetan udar na samopouzdanje i sigurost u voznji. Vozio je on i Hondu ali i tamo padao, ali kad mu ide niko ga ne zaustavlja. Nadam se da ce u narednoj sezoni popraviti svoju koncentraciju ili sta vec utice na to da stalno pada....
                  [/quote]
                  Dobar je Stoner ali nije najbolji Po meni
                  1.Rosi
                  2.Lorenzo
                  3.Stoner
                  4.Spis
                  5.Simonceli
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Kad sam napisao ono nisam racunao tu Rosija %QWT&amp;W, tako da moj spisak dodje: -Rosi -Stoner -Lorenco -Pedrosa -Simonceli
                    Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg187303#msg187303 date=1288566810]
                      [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187297#msg187297 date=1288566345]
                      [/quote]
                      Tesko,bar sledece sezone,treba mu vremena da se navikne,Lorenzu je sve na Yamahi kao podmazano,a i Stoner i Rossi treba da se naviknu na svoje nove masine.Lorenzo je bolji od tria u Hondi,ne treba da izostavljamo Dovija jer je on i dalje u Repsolu.Bilo je prica kojekakvih i mi smo ga vec videli u Gresiniju ali nije tako.Lorenzo je jaci i od Haydena,rame uz rame je sada s Rossijem,napreduje iz trke u trku,iz sezone uz sezonu.Izuzetno stabilan,agresivan,a uz to i vrlo pametan i zna da proceni kad treba da obidje kad da stedi gume,kad da forsira.Neverovatna stvar kod njega i Rossija je ta sto toliko izforsiraju te masine a opet nije motor istrosen ko kada Pedrosa i Stoner forsiraju.Velika je razlika i sto se tice i guma i agregata.Bili su ostali u povoljnijem polozaju jer nisu forsirali ko Lorenzo,a da jesu bojim se da bi bili u goroj situaciji nego sto je on sa agregatima.Rossi je ove sezone prosao kako je prosao pa i nije toliko ni mogao da forsira ali da je bio zdrav bila bi ista situacija.Najbolje umeju da cuvaju masine i tokom sezone i tokom trke i po meni su apsolutno najbolja 2 vozaca danas.Lorenzo je konacno rival kojeg Rossi nece nacisto slomiti i koji moze s njim ravnopravno da se bori.
                      [/quote]
                      nisam ja izbacila dovija,ali ja mislim da je stoner bolji od lorenza,ovu sezonu ne ali videli smo kada se zainati kao u australiji sta taj covek moze mislim da samo ceka da sedne na hondu i razbije konkurenciju! Mislim da ce borba za titulu najvise biti izmedju rosija i stonera a onda ce tu odmah biti pedrosa i lorenzo!
                      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

nisam ja izbacila dovija,ali ja mislim da je stoner bolji od lorenza,ovu sezonu ne ali videli smo kada se zainati kao u australiji sta taj covek moze mislim da samo ceka da sedne na hondu i razbije konkurenciju! Mislim da ce borba za titulu najvise biti izmedju rosija i stonera a onda ce tu odmah biti pedrosa i lorenzo!
                        [/quote]Tako je,upravu si,a nemojte da preterujete sa simoncelijem i spizom tako su i za pedrosu govorili pa ni jedna titula.
                        FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2952.msg187463#msg187463 date=1288623860]

[/quote]Tako je,upravu si,a nemojte da preterujete sa simoncelijem i spizom tako su i za pedrosu govorili pa ni jedna titula.
                          [/quote]
                          Niti ce biti. Lorenzo i Stoner ce da vladaju, a Rosi treba u penziju. Znam da ce te me popljuvat ali to je moje misljenje
                          JUST PUNK

NO NATIONS
                          NO RELIGION
                          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2952.msg187472#msg187472 date=1288625698]
                            a Rosi treba u penziju. Znam da ce te me popljuvat ali to je moje misljenje
                            [/quote]

Mrzim kad ljudi vlastito laprdanje nazivaju misljenjem.
                            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2952.msg187473#msg187473 date=1288625874]
                              [quote author=Lorenzo-fan link=topic=2952.msg187472#msg187472 date=1288625698]
                              a Rosi treba u penziju. Znam da ce te me popljuvat ali to je moje misljenje
                              [/quote]

Mrzim kad ljudi vlastito laprdanje nazivaju misljenjem.
                              [/quote]
                              Skontaj: on jeste najbolji vozac svih vremena, ali njegovo vreme je proslo, ali dobro sad ce da pokupi dobru lovu od Dukatija na racun stare slave pa ce da se penzionise
                              JUST PUNK

NO NATIONS
                              NO RELIGION
                              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2952.msg187462#msg187462 date=1288623507]
                                [/quote]
                                Pa videli smo kad se Lorenzo zainati sta taj covek moze,videli smo kad se Rossi zainati sta taj covek moze,pa Stoneru bude dan 2-3 trke u godini i dobije sa ogromnom razlikom a na ostalim ga nema nigde.To nije sampion.On mora da sredi glavu i izbaci onu Laguna Secu,mada se ja bojim da je njega Rossi unistio za stalno.Jedini koji su konstantni sa rezultatima i koji ne padaju psihicki su Rossi i Lorenzo i zato smatram da ce se dogodine sve svoditi na njih dvojicu.
                                @Lorenzo-fan Rossi ne treba jos da ide u penziju,videli smo ove godine kakav je sampionat bez njega.Lorenzo pokidao ostatak karavana.U Maleziji smo videli sta on i dalje moze i koliko je i dalje zanimljivo gledati njegove trke.Iako nisam njegov fan mislim da je on i dalje prekopotreban MotoGP jos par godina a kad dodje jos vozaca u sam vrh i kad pojedini stasaju i kad samom Rossiju bude dosta on ce se povuci.U karijeri je sve odluke donosio u pravo vreme pa ce i tu o povlacenju.Mada sto se toga tice kad Rossi dosadi Lorenzu,Jorge ce ga poslati u penziju. $%&amp;5@$A
                                sigpic

Comment

Working...
                                X