Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 2010

dajte ljudi,opustite se,nece Terol uzeti titulu,sta vam se...ma ova dva klinca imaju neverovatnu cuku,nece Terol moci nista da uradi...

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=2952.msg186718#msg186718 date=1288522022]
      dajte ljudi,opustite se,nece Terol uzeti titulu,sta vam se...ma ova dva klinca imaju neverovatnu cuku,nece Terol moci nista da uradi...
      [/quote]
      Nadam se da si u pravu, ali ce on ipak startovati daleko ispred Markeza i Espargara.
      Znam da bi Markez bio najbrzi, da je bilo vise vremena, ali, bojim se, zbog loseg starta da nece bas moci mnogo da uradi.
      Jos ako se on i Espargaro budu nadmetali, Terol ce daleko da odmakne.
      Volela bih da Smit pobedi. Mislim da bi u ovoj situaciji to bilo najpostenije.

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=2952.msg186718#msg186718 date=1288522022]
        [/quote]
        Ti rekao i bog cuo!
        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg186689#msg186689 date=1288520476]
          Sreca moja sto imam D3 pa mi ne trebaju linkovi vise.Sad se lakse dise!
          [/quote]

Mislim da sad razumijes pravila sport kluba i zashto je zabranjeno reklamiranje .
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2952.msg186727#msg186727 date=1288522660]
            Mislim da sad razumijes pravila sport kluba i zashto je zabranjeno reklamiranje .
            [/quote]
            Razumem naravno! h5g6k8
            sigpic

Comment

Samo da espargaro dobro startuje i u prvim krugovima uspe da uvati sto bolju poziciju samo da mu se ne desi ko markezu da ga neko ne pokupi... :S

Comment

Ako neko nije uspeo da dodje do linka za pracenje trke preko neta, neka mi se obrati na PP.
                Onaj postavljeni link je obrisan.
                Hvala.

Comment

e ajde posalji mi link ovi jos ne pustaju &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg186707#msg186707 date=1288521285]
                    Videcemo kako ce koji startovati,ali bice zanimljivo za sampionat sad,jedino sto je Terol pri vrhu me nervira jer covek pored ove dvojice nije zasluzio titulu. &+I}\
                    [/quote]

Kako možeš reći da nije zaslužio titulu eto po ćemu nije zaslužio ćitavu sezonu je konstantan uvjek je na samom vrhu !!! Ako je neko zaslužio onda je to on ;)
                    Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

NEEEEEE!YONY
                      FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

al ih ovaj turcin dere svaka mu cast kako vozi... a ovaj elias od kada je osvojio titulu nije se video :S vec 3 sekunde razlika :S

Comment

Janone je neverovatan, steta sto je startovao poslednji.
                          Koliko je vec nadoknadio. Vec je 13.

Comment

[quote author=Valentino Rossi #46 link=topic=2952.msg186735#msg186735 date=1288524350]
                            [quote author=caniggia7 link=topic=2952.msg186707#msg186707 date=1288521285]
                            Videcemo kako ce koji startovati,ali bice zanimljivo za sampionat sad,jedino sto je Terol pri vrhu me nervira jer covek pored ove dvojice nije zasluzio titulu. &+I}\
                            [/quote]

Kako možeš reći da nije zaslužio titulu eto po ćemu nije zaslužio ćitavu sezonu je konstantan uvjek je na samom vrhu !!! Ako je neko zaslužio onda je to on ;)
                            [/quote]
                            Marquez i Espargaro su je vise zasluzili svojim voznjama.Dobar je Terol ali ova dvojica su neverovatni,Marquez pogotovu.
                            sigpic

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2952.msg186738#msg186738 date=1288525016]
                              Janone je neverovatan, steta sto je startovao poslednji.
                              Koliko je vec nadoknadio. Vec je 13.
                              [/quote]
                              Samo da je bio negde u vrhu da gledamo njega i Sofouglua u borbi za pobedu.Obojica su dosta jaki u duel igri,bilo bi ultra zanimljivo.
                              sigpic

Comment

ANDREA IANNONEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X