Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Пази, имам 98кг, висок сам 186-7, тако да тешко да могу да куцам и дриблам нешто посебно, мада покушавам, па се обрукам.
    Али оно... ја сам ти ол араунд плејер, асистирам као Рондо, продор као ДиРоуз, кросовер исто. Фејдвеј као Дирк...
    Arise, Serbia!
    You fell asleep long ago,
    And have lain in the dark.
    Now wake up
    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Prva lopta je presmesna, kvalitet je ravan nuli, znam zbog kolege sa faksa. Uzmi drugu...
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ova je verovatno najbolja

http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=7746
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Jeste sigurno.
          Nike prodaje na ime vecinu stvari,od patika do lopti.
          Njihove lopte od 10€ i 20€ su istog kvaliteta,tu nema neke razlike.
          Ako se mozes ispruziti jos malo,uzmi Spalding,ali najbolje ces proceniti kvalitet kada ih dodirnes.
          sigpic

Comment

• Ima i dobrih Nike lopti, igrali smo mi sa jednom 2-3 godine, cini mi se da je bio isti materijal kao kod ove Spalding-ove, ali ove sto kaze Mamba od 10-20 jevreja su u principu sve iste.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Uglavnom,koju god da uzmes,neces zaliti.Osim ako ti se ne probusi prvi dan.
              sigpic

Comment

• Немам динара више од 2 сома. Знам ја да су спалдинг најјаче, али планирао сам да дам до две 'иљаде. Зато сам и питао само за ове две.
                Arise, Serbia!
                Now wake up
                And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Uros94 View Post
                  Пази, имам 98кг, висок сам 186-7, тако да тешко да могу да куцам и дриблам нешто посебно, мада покушавам, па се обрукам.
                  Али оно... ја сам ти ол араунд плејер, асистирам као Рондо, продор као ДиРоуз, кросовер исто. Фејдвеј као Дирк...
                  A skromnost kao Kobe Bryant
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Све бре саме врлине. Ретко савршен момак.
                    Arise, Serbia!
                    Now wake up
                    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Uros94 View Post
                      Немам динара више од 2 сома. Знам ја да су спалдинг најјаче, али планирао сам да дам до две 'иљаде. Зато сам и питао само за ове две.
                      Ne mozes da pogresis u izboru.
                      Vazna je zelja za igrom,igrao sam sa svakakvim loptama,kvalitet je najmanje bitan.
                      Last edited by Black Mamba 24; 12-05-12, 16:21.
                      sigpic

Comment

• http://vukajlija.com/reakcije/3616

Comment

• Najbolja bre lopta za napolje Molten GO, jebe kevu... samo ne znam koliko kosta, ali cenim da je izmedju 20 i 30 jura.

Ja imam Spalding Soft Tack, nemoguca je, bukvalno (i totalno izlizana se lepi za prste, obozavam je), ali ne znam da li ima u Srbiji.

Comment

• pa cekaj brate, ti si ono kao 3 u 1? I mean, crossover kao D.Rose, assist like Rondo, i fade away kao Dirk. Pa tebi jos fali da kucas kao Griffin i da budes nenadjebivi, cak i za NBA
                            Originally posted by Brajkula
                            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Па то ти причам јеботе. Само ме тај јебени скок јебе, самим тим и куцање. То би требало да побољшам ускоро, већ почињем да додирујем обруч опуштено и онда 2013/2014 се пријављујем за драфт. У првих пет пикова упадам 99%.
                              Arise, Serbia!
                              Now wake up
                              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Do jaja ono znaci ladno cemo mi ostali moci da se kurcimo kasnije drugima kako smo sa tobom komentarisali razne stvari na SK Forumu, dok nam ti uveliko saljes svoje dresove sa potpisima
                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Working...
                                X