Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
-
Originally posted by Bledi View PostNaravno da je otkacen
Banetov cilj je zbuniti protivnika, tad je ranjiviji.To ti je onaj tanki led sto si cula.
So u oci, so u oci i zavarati trag!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
-
Ovo je NBA off topic. Ovde je na snazi pravilo da pravila nema, osim da se slusa Bane i moja malenkost.Ovo naravno ne vazi za mlade dame.
Njegos je oduvek bio zanimljiv za interpretaciju.
EDIT: Mozemo mi i PABLA Nerudu da interpretiramo, ali jos je rano za to.Last edited by Bledi; 22-07-11, 23:12.
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostMlade dame su uvek dobrodosle!A sto se tice soli, ona je tajno oruzje nasega Tajnog drustva pa je koristimo samo za posebne prilike!
I da, dopadaju mi se vasa pravila! Vidim, ovde su zene zasticene kao beli medvedi, zato ih valjda i ima u ovolikom broju!#58
Comment
-
Pablo, naravno da su prave boje zastupljene.
Bledi tebra, nisam ja nista lose mislio, samo kazem, kada ti pogledam avatar, komiram se.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostSamo vi solite!
I da, dopadaju mi se vasa pravila! Vidim, ovde su zene zasticene kao beli medvedi, zato ih valjda i ima u ovolikom broju!Ali kad se naviknes, sve ce ti biti jasno, zasto smo najbolji.
Originally posted by D-Wade View PostPablo, naravno da su prave boje zastupljene.
Bledi tebra, nisam ja nista lose mislio, samo kazem, kada ti pogledam avatar, komiram se.
Salim se batice, sprdam se malo.
Comment
Comment