Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mora da si preko Rajevca nategao to?
    To je stari mafijas iz Zemuna.
    sigpic

Comment

• Originally posted by bice View Post
      Malo sutra Eskobar,Urugvajci reagovali,moji ljudi sad me obavestili...

@Krle namestio sam mec protiv Gane... ;)
      Bice pretera ga ;)

Šta ti si kao platio Kuzu da igra rukom

A i jebali te Urugvajci više Nemaju oni veze sa ovim nažalost
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ola mucacos, ke sta pasando? Pusten sam iz zatvora, cika Eskobar potegao veze, osetljiv covek na cerku mezimicu, sad stizem u Bogotu, privatni avion, satelitski net, plus Wimax, i gledam sta pisete.
        Ccccc, kako ce da leti perje kad dodjem, ima da prsti ko za Novu godinu.
        Bane, povescu ti jednu srodnu dusu, bice 98-64-98, ono pravo mere da budu, samo malko jace.
        A vama decurliji ce Cika Velja da donese po bombonu, ali ne ovu za starije, nego karamel bombonice.

Comment

• Rekao ovom coveku José Mujicai predsedniku da uplasi Rajevca i da ako budu penali plati svima koji promase penal...i eto ih.. ;)

Ipak je doslo do greske,obavestili su me da je Eskobar ipak pre reagovao,nista nemaju Urugvajci sa ovim..
          Krle nemo' da sredim da Inter ispadne u Seriu B
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Reise View Post
            Zna Eskobar s kim ima posla.
            Pa nije ni on "sisao vesla".

Bledi brate, s obzirom da si uspeo da se, na neki volseban nacin, izvuces iz prdekane kolumbijskih zveri ja te molim da sada otvoris desetoro ociju kada se nadjes u sumama Kolumbije. Pazi se covece jer tamo ljudi nisu milostivi. Od toliko drzava na svetu ti nadje bas Kolumbiju...al 'aj sada. Drzi se cika Eskobara i njegove cerke, nemoj puno da se ku***s i da nisi slucajno pokusao da defloriras njenu sestru. Tamo za takve stvari seku m**a. Molim te pamet u glavu i da se sto pre vratis u LA kod D-Wade-a, a doci cu i ja pa cemo opet u San Diego da
            Pozdravljaju te svi sa foruma i zele ti sve najbolje!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
              Ola mucacos, ke sta pasando? Pusten sam iz zatvora, cika Eskobar potegao veze, osetljiv covek na cerku mezimicu, sad stizem u Bogotu, privatni avion, satelitski net, plus Wimax, i gledam sta pisete.
              Bane, povescu ti jednu srodnu dusu, bice 98-64-98, ono pravo mere da budu, samo malko jace.
              A vama decurliji ce Cika Velja da donese po bombonu, ali ne ovu za starije, nego karamel bombonice.

cameback

mi se zabrinuli zemunce

Comment

• Hallelujah, ukazao se duh Bledog, da li si rucao sa Casper-om?
                Last edited by D-Wade; 14-07-11, 23:10.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ola mucacos, ke sta pasando? Pusten sam iz zatvora, cika Eskobar potegao veze, osetljiv covek na cerku mezimicu, sad stizem u Bogotu, privatni avion, satelitski net, plus Wimax, i gledam sta pisete.
                  Nesto ovako?

Os' bombon?!
                  -Hocu.
                  Os' se jebat?
                  -Necu!
                  -Vrat' bombon!
                  sigpic

Comment

• Momci idem ja na putovanje sutra ujutru krecem lambordzinijem do Italije pa onda avionom do San Antonia,dobio sam hitan poziv od Grega Popovica,pa reko da vidim sta hoce..Vracam se u ponedeljak,tkao da zivi zdravi bili
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Bledi legendo

Ne samo što si overio Eskobarovu ćerku nego si uspeo da se izvučeš iz kandži tih narko dilera!

Ako možeš uzmi autogram od Šakire
                      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by bice View Post
                        Momci idem ja na putovanje sutra ujutru krecem lambordzinijem do Italije pa onda avionom do San Antonia,dobio sam hitan poziv od Grega Popovica,pa reko da vidim sta hoce..Vracam se u ponedeljak,tkao da zivi zdravi bili

e blago tebi on te cimne i ti odma do san antonija,ua brate al je tebi zivot lep

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                          Bledi legendo

Ne samo što si overio Eskobarovu ćerku nego si uspeo da se izvučeš iz kandži tih narko dilera!

Ako možeš uzmi autogram od Šakire
                          E, da vidis kako Shakira vuce crte, uvlaci ko kompresor u kontra fazi. A onda uzivo Rabiosa uz sipku. Pa udri me do zoreee.......
                          Jeste mala, ali je tehnicar....

Comment

E, da vidis kako Shakira vuce crte, uvlaci ko kompresor u kontra fazi. A onda uzivo Rabiosa uz sipku. Pa udri me do zoreee.......
                            Jeste mala, ali je tehnicar....

nista bledi,kad cemo ja i ti do D-Wadea u elej?

Comment

• Bledi, dogovorili smo se ti i ja, od koga autogram da mi poneses, pusti ti Krleta.

Idem sada da gledam trening Reala....

E da, Bledi ponesi neku lizalicu za Mikia, cisto radi reda.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by miki1 View Post

e bledi bledi postaces poznat u svetu po jebacinama
                                zavidece ti i vlasnik playboya po ribama

Obracam se duhu Vip-a Bledog koji nam se ukazao! Brate Vip Bledi obavezno prilikom dolaska u LA strpaj u kofer neku Kolumbijsku "putu" za naseg clana mikija da mu je donesemo kada se budemo vracali iz LA!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X