Nije Bledi iz Zemuna,ali jeste iz huliganskog kraja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Bledi, LBJmvp ti je dao kvotu koja se ne propusta. Ako se odlucis ulozi sve pare sto imas, a ja cu biti garant za isplatu pa da te "izujemo" k'o coveka!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostHehe, Bane nije problem. Samo jos razmisljam da li da ulozim jednu, ili sve tri kuce. Pa da vas zavijem u crno.
Ima da te se odreknu preko novina.
Moj savet ti je da ulozis sve tri kuce + novac + celokupno imanje jer kada vec gubis, gubi bar do kraja!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostMa ko jos posecuje Face.
Novine batice, novine.
A kad vec srdacno predlazes, sta mislis i traktor da tu ukljucim? Moze da povuce mnogo.
Eno radnici "Zastave oruzja", zbog neisplacenih plata, zauzeli magacine gotove robe, oruzja i municije. Sada mogu da prodaju top i isplate sebi plate!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostNek se obrate tamo ovima u Africi, mozda njima jos topovi nesto znace.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostUzmi i bazuku pride, nikad ne znas ko ja na suprotnom brdu.
A i sobu municije da ima za Novu godinu, i poneku svadbu. Nema da nemaju kalibar.
Kladi se za veceras na Oklahomu. Dobijaju ove kauboje!Last edited by Branislav; 23-05-11, 18:36.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Haha, koji si ti lik. Nemoj da te zena pretekne, pa kupi neku krstarecu, zemlja-Bane-zemlja. Ne moz' da omasi.
EDIT: Ma mrzi me da sidjem do kladze, ovamo monsunska kisa i grad, a i onaj mrtvi Tipsarevic me prodade danas, koja je to prevara od coveka.Last edited by Bledi; 23-05-11, 18:40.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostHaha, koji si ti lik. Nemoj da te zena pretekne, pa kupi neku krstarecu, zemlja-Bane-zemlja. Ne moz' da omasi.
Osecam da ce da me napadne na spavanju!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment