Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Reise View PostVidim da su te banovali, ali svakako da ti odgovorim.
Ocigledno nisi upoznat ko je Crnoj Gori u savez. Ti ljudi su mu prijetili i ucjenjivali ga, a Mirota ih je samo pozdravio. Zbog toga je i zaigrao za mladu spansku reprezentaciju. A to sto je na All-Staru odlucio da nosi crnogorsku zastavu samo govori da voli Crnu Goru i da bi on rado igrao za nju da nije tih ljudi u savezu. Navodno ga sad nagovaraju neki ljudi da zaigra za Crnu Goru i mislim da ce to i uciniti, sto bi bilo odlicno za nasu drzavu.
Znam ja ko je na celo Kosarkaskog saveza, ali pobogu zar se mora igrati za drugu reprezentaciju ako ne igras za svoju, odakle si. To je po meni za svaku osudu. Da, Real ga je naucio kosarku da igra ali Crna Gora ga je rodila i odgojila sto je nesto sto treba da se cijeni. A on odmah protrcao da igra za drugu rep. po meni za svaku osudu. OK, stavio je nasu zastavu, ali nedje sam takodje procitao da je valjda takvo pravilo gore. Eto ne bitno i ako nije takvo pravilo, svaka mu cast ali mislim da je izabrao Spaniju i nek se nje drzi.
Znas onu, I krv svoju za Crnu Goru... Sta mislis bi li na dijelu to prikazali Pekovic i Mirotic? Pekovic igra za nas, radi para. Savez mu ponudio neku kolicinu para, tad jos nije bio veliko ime ko sada i prihvatio je. A da ne govorim da izbjegava da igra za CG, da ima 4s tetovazu. Mi trebamo da se fokusiramo na Dubljevica i Todorovica, koji uz Vucevica mogu mnogo toga da urade. Bez NBA zvezda! Za CG treba da se igra srcem..
Comment
-
Sinoc me je Randolph bacio za 211e, trebao mi je jos poen da bi dobio, 15,5 bila granica. Nocas za 390e Phoenix treba da da 104 poena da dodje over i u zadnja 3 minuta oni daju samo 2 poena mocnim Knicksima i ostane na 102 poena. Srecu ti jebem bre. Jos je ovo 7 put ove nedelje da me jedna bacila, ne vjerujem u ovo. Da nije 4 ujutru polomio bi cijelu sobu.sigpic
Comment
Comment