Situacija od pre nekih 2h. Gledam film na kompu i cujem zenski krik ispred zgrade kao iz horor filma: "UPOMOC KOMSIJA, UPOMOC!" 2 minuta kasnije stize specijalna jedinica, rastrkase se na sve strane. Neki nadrogirani klinac, jebeno '97 godiste cekao u ulazu u zgradu izgleda prvu zrtvu, klepnuo jednu zenu metalnom sipkom po glavi i ukrao joj ogrlicu. Nahvatali ga uskoro saobracajci negde. Dolazise i inspektori posle, a trenutno je kao neka scena iz CSI serija, valjda forenzicari dosli, ili sta god, u belim mantilima, obezbedjuju dokaze i to. Valjda je i ukrao neka kola pre toga klinac. Mozda 1h pre toga mi dosla keva kuci inace.. a ja i dalje pokusavam da shvatim da je to uradio neko ko je 2007. imao 10 godina. Strasno. Inace, onaj krik mi je bas bio uznemiravajuci.. jadna zena :/
Ne znam kakav je zakon kod nas, jel ce on da odgovara za ovo kao maloletno lice? U principu mu nece moci nista ili sta?
Ne znam kakav je zakon kod nas, jel ce on da odgovara za ovo kao maloletno lice? U principu mu nece moci nista ili sta?
Comment