Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pazi kako ne moze da skonta koja kamera ga snima
    sigpic

Comment

• То, то, намучи се човек поштено.
      Arise, Serbia!
      You fell asleep long ago,
      And have lain in the dark.
      Now wake up
      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• A onda kad skonta, sav se ozari, k'o da je dobio na lotu.
        sigpic

Comment

• BRAT SALE NEBRIGA, POBEDNICKI TRON!
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• sigpic

Comment

• Каква несрећа од човека сунце ти јебем.
              Arise, Serbia!
              Now wake up
              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Колико сати му дође по нашем 4:10 PM? Тј. кад сутра почиње
                  (16) Southern University vs (1) Gonzaga* ?
                  Arise, Serbia!
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• A, 9 i 10, poklapa se sa EL jebem im mater i rasporedu, Gonzaga mi se ubedljivo najvise i gleda.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Trebalo bi da je 21:10...

Oces da gledas ponytaila a ?
                      sigpic

Comment

• Ја сам одлучио да навијам за њих. Прво због имена, а онда и због Келија и Стоктона млађег.
                        Кели шиба како игра, 10 минута ми је требало да скапирам да је он у ствари центар.
                        Нови Жоаким Ноа!
                        Arise, Serbia!
                        Now wake up
                        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• НБА Занимљивости

Odsviraj mi nešto od Pikasa

Donosimo vam nekoliko zanimljivosti iz NBA lige za koje možda niste čuli.

Nije lako biti ruki u NBA. Stariji igrači zbijaju šale na račun novajlija i naređuju im. Tako su jednog dana iskusniji igrači Golden Stejta poslali početnika Žilberta Arenasa po krofne. On im ih je doneo, ali te krofne nisu bile posute šećerom u prahu, već bebi puderom. Nekolko igrača zamalo nije povratilo kada su shvatili da sa krofnama nešto nije u redu, a Gilbert Arenas nije mogao da prestane da im se smeje.

Dan pred četvrtu utakmicu NBA finala 1993. godine, između Čikago Bulsa i Finiks Sansa, Majkl Džordan i Čarls Barkli odlučili su da provedu igrajući golf. Bulsi su imali prednost 2-1. U toku partije Džordan je Barkliju poklonio dijamantsku minđušu vrednu 20.000 dolara. Pomoćni trener Čikaga, Džoni Bak, ga je začuđeno upitao zašto je to učinio. Majkl je odgovorio: "Do kraja serije mi više neće smetati. Sta je 20.000 dolara za mene? Čarls misli da smo prijatelji, a ja njega u stvari mrzim". U utakmici broj četiri Džordan je postigao 55 poena, a Barkli ga nijednom nije dotakao.

Početkom 70-ih godina 20. veka u planu je bilo organizovanje najneverovatnijeg boks meča ikada. U ringu su snage trebali da odmere Muhamed Ali i Vilt Čemberlejn. Iako je praktično sve bilo dogovoreno do borbe nije došlo. Čemberlejn je odustao. Zvanično objašnjenje Viltovog odustajanja bilo je u tome što bi nakon oporezivanja zaradio svega 500.000 dolara od meča. To je premalo novca da bi se sav trud isplatio. Ipak, mnogo godina kasnije Vilt je naveo pravi razlog otkazivanja: "Saopštio sam ocu da se spremam da idem u Hjuston, gde bi trebalo da potpišem pristanak na meč sa Alijem. Otac, koji je bio veliki ljubitelj boksa, rekao mi je da bi bilo mnogo bolje da se fokusiram na slobodna bacanja, koja sam loše izvodio. I bio je u pravu".

Rik Beri važio je za izuzetnog strelca, ali i velikog buntovnika. U najboljim godinama odlučio je da napusti NBA tim San Francisko Voriorse. Prešao je u slabašnu ekipu Oukland Ouksa, koja se takmičila u ABA ligi, samo zato što ih je trenirao njegov tast. Voriorsi su tužili Berija. Tvrdili su da je bez njihovog pristanka napustio klub. Sudska presuda je naredila da Beri mora još jednu sezonu da nastupa za San Francisko, pa tek onda može da pristupi Ouklandu. Rik iz principa više nije želeo da igra za Voriorse i pauzirao je čitavu sezonu. Za to vreme Oukland je igrao slabo i tast je dobio otkaz.

Pored Majkla Džordana, Čikago Bulsi su na Draftu 1984. godine izabrali još jednog legendarnog sportistu. Bio je to čuveni atletičar Karl Luis (208. pik). 1967. godine Vašington Buletsi su se na Draftu odlučili za Babu Smita (284. pik). Baba je iste godine izabran kao 1. pik na NFL Draftu, a proslavio se i glumeći u filmskoj franšizi "Policijska akademija". Nju Orlens Džez je 1977. godine draftovao devojku. Lusi Heris-Stjuart (137. pik) je važila za jednu od najboljih košarkašica svog vremena. Ipak, nikada nije imala želju da se oproba među muškarcima.

Jedan od najvećih Draft promašaja svakako je Kvejm Braun. Iako je Ajzea Tomas na sav glas govorio da on ne zna i da nikad neće naučiti da igra košarku, Kvame je oduševio Majkla Džordana i Daga Kolinsa. Vašington Vizardsi odlučili su da ga izaberu kao 1. pika. Džordan i Kolins su tada tvrdili da je on pametan, samouveren, zreo... Ubrzo su shvatili da su napravili veliku grešku. Braun nikada ranije nije živeo sam i retko se odvajao od majke. Došavši u veliki grad nije znao ni put do prodavnice, pa je svaki dan i za svaki obrok jeo pohovanu piletinu. Izvesni Ričard Lopez dobio je zaduženje da pomogne Braunu kad god to bude potrebno. Nije mu bilo lako, mladog košarkaša je trebalo uvesti u svet odraslih, a bojao se da noću ostane sam.

I za kraj: "Odsviraj nešto od Pikasa za mene", rekao je bivši košarkaš Nju Džersi Netsa, Kris Moris, pijanisti u baru, dok je pokušavao da impresionira devojku.

(фотографија: bestsportsphotos.com)

Извор: http://www.mvp.rs/blog/blog-mvp/item...esto-od-pikasa
                          Arise, Serbia!
                          Now wake up
                          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                            morao sam jos i ovo da dodam:

kakva brutal reakcija
                            Hahahaha, ovo je onaj Elliot Williams iz Portlanda. Kakav je to dunker sine, samo ga jebu povrede.
                            sigpic

Comment

• Koja brutalna pobeda. Urlacete od smeha, garantujem

Comment

• Spoiler

Comment

Working...
                                X