Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
      Kad smo već kod šala, šta znači izraz ,,bacio ga je pod autobus"? Komentator sa SK-a je to nekoliko puta spomenuo tokom AllStar vikenda.
      Kada zrtvujes nekoga zarad sopstvenog uspeha.
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
        Kada zrtvujes nekoga zarad sopstvenog uspeha.
        A jel u to spada i kada zezneš nekoga sa forom da ostalima bude smešno?
        ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
        I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Nisam znao da Good Feeling ide ovako dobro uz NBA
          "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
          Legends never die. Mamba will be back!
          sigpic
          HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

A jel u to spada i kada zezneš nekoga sa forom da ostalima bude smešno?
            Pretpostavljam da na Dwight-a mislis... Pa sta znam, ismevanje nekog iza njegovih ledja pred ortacima, moze da bude, ali nije bas pravi primer. Mnogo bolji primer je ona situcaija iz Orlando-a izmedju SVG-a i Dwight-a.
            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,

Comment

• Hvala na objašnjenju!
              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• У недељу ићи на Партизан - Игокеа, или гледати кући Јунајтед - Челси?

Ајмо гласање. Поруку послати на 5534, цена је 12 динара плус ПДВ.
                Arise, Serbia!
                You fell asleep long ago,
                And have lain in the dark.
                Now wake up
                And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Uros94 View Post
                  У недељу ићи на Партизан - Игокеа, или гледати кући Јунајтед - Челси?

Ајмо гласање. Поруку послати на 5534, цена је 12 динара плус ПДВ.
                  Ragbi mi nikada nije bio medju omiljenim sportovima. Radije cu gledati nastranost, horor gde je Rafa Benitez zrtva silovanja.
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• [quote author=Хлад Малиганович link=topic=75.msg539965#msg539965 date=1363006400]
                    "Женска главо."

Ово је вероватно једна од најгенијалнијих синтагми у српском језику. Заиста, жена је једно чаробно биће, и женама је на овоме свету кудикамо теже него мушкарцима... Реално све их ј*бе. Ј*бе их посао на послу, посао у кући, трудноћа, порођај, тело које брже стари, предрасуде о изгледу, феминистички трипови да су једнаке с мушкарцима због којих се уместо за фалус хватају за пушку, волан или рукометну лопту, јебе их месец и његов циклус, крваре, стријаве, и муче се на овом свету, жртвују за мужа, децу, све их ј*ебе, па на крају и сами ми, мушкарци.

Е па, одговор жена је на све те муке је чињеница да поседују "женску главу". То је справа коју свет још није до краја објаснио, нити ће икада. Аутомат са бесконачним бројем стања, који функционише по необјашњивим правилима. Прва ствар која описује рад "женске главе" је уједно и најважнији постулат- жене појма немају шта хоће. Појма. Заправо, у датом тренутку времена, жена је сасвим сигурна да нешто жели, и све њено понашање иде у смеру испуњења те жеље, али то је само тај тренутак. У дужем интервалу времена, женске су жеље расуте па широком спектру активности, захтева и услова, без икаквог реда, и видљиве правилности. Њихови захтеви нам зато измичу, и никада не можемо бити до краја сигурни са њима.

Погледајте на пример, Северину. Северина је на простору бивше СФРЈ постала дословце идол младе женске популације. Чак и жене које презиру ту врсту музике, нису равнодушне на Северинину појаву, на њен наступ и на оно што она представља. Добро, ту су и медији одиграли улогу, али Северина свој успех заиста дугује нечему сасвим другом и дубљем. Шта она хоће, шта она пева, и о чему се ту стварно ради? Немамо појма. Час је иде у цркву бога молит са својим човиком, час се праши на јахти као последња курветина, час се удаје, час се не удаје, разводи, не разводи, час је уз усташе, час уз четнике, час се вата са мушкарцима, час са другим женама. Нико појма нема који је њој, и шта стварно хоће. И што је најважније- све јој то пролази, успешна је у томе. Текстови, уби боже, гомила насумичних будалаштина, праћених самоувереним курвањским наступом у коме је у сваком тренутку сигурна шта хоће, али то је само тај тренутак, у следећем је свемир већ сасвим другачије место. Књишки пример "женске главе."

"вечерас ћу се напит, позвати друугааааарррицееее
                    моје најбољееее, моје најбољееееее
                    сад ми треба Бред Пит
                    да дланови се ооозноооојеее"

Ниђе везе.

А тај део са другарицама је посебно и битно поглавље у теорији "женске главе". У свету се често поставља питање да ли је могуће пријатељство мушкарца и жене. *****лига, не знам, донекле јесте. Оно што мене чуди је да нико не поставља питање "да ли је могуће пријатељство две жене." Ја имам пуне 32 године и најређи примери искреног пријатељства су управо између две женске особе. "Женске главе" су у сталном међусобном такмичењу, и једна другу виде као ривала, или чак непријатеља. Уз то су испрограмиране на невероватну количину међусобног лагања, и извештачености. "Јао лутко како ми добро изгледаш, супер ти је фризура, топић, к*рац палац, јао што се радујем што те видим, мачко.." Лажу све у шеснаест. Скоро да су једини тренуци у којима су две "женске главе" солидарне они у којима се заједно штите од мушкараца, или труде да их сјебу.

"мојееее дрругаааарррииицееее
                    заједно можемо свееееееее
                    не треба нам мушки скот
                    кад казаљке на риви се поооклооопееее"

Другарице, кунац мој. Очи би повадиле једна другој, само да се намере на исти циљ, у истом тренутку.

Зајебано је то све, осим ако човек не успе да развије искрен, јак и утемељен однос суштинске курцобоље и "хоћеш- нећеш- не мораш" става.

Velika Srbija-Nekulturan covek

Срећан 8. март даме, јбг, нисам се сетио кад је био, надокнадићу.
                    [/QUOTE]

Koja genijalnost
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

sigpic

Comment

• Ovde ja idem u teretanu,nisu losi
                        "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
                        Legends never die. Mamba will be back!
                        sigpic
                        HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

Joe Crawford je najjaci. Ladno bre nosi kintu u dzepu za vreme tekme i placa pivo navijacu
                          Originally posted by Brajkula
                          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Треба их побити све. Поготово овог Крафорда ћелавог.
                            Arise, Serbia!
                            Now wake up
                            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Mene ne bi cudilo ni da ove sudije odrade neku verziju Harlem shakea.
                              Joe Crawford predvodnik naravno.
                              sigpic

Comment

• Arise, Serbia!
                                Now wake up
                                And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Working...
                                X