Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2021. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Karatsev dobio Sinera, bas je dobar mec bio i meni nije jasno gde je Karatsev bio sve ove godine?

A Shapo u prvom mecu poprilicno rutinski dobio Sardija, kontrolisana agresija, bez divljanja, skroz je na pravom putu
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Kako me iritira Rublev sa ovim nizom pobjeda. A od AO 2020. na GS-ovima je gubio sve po 3-0 u setovima od Zvereva, 2. puta Medvedeva i jednom Cicipasa. Ograničen ko balkon a kofa neki nizovi.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
        Kako me iritira Rublev sa ovim nizom pobjeda. A od AO 2020. na GS-ovima je gubio sve po 3-0 u setovima od Zvereva, 2. puta Medvedeva i jednom Cicipasa. Ograničen ko balkon a kofa neki nizovi.
        Mene vise nervira sistem bodovanja koji mu omogucava da ima poene sa 10 turnira iz serije 500 ako je potrebno. Da nisu promenili pravilo koje je bilo oko obaveznih turnira, vec sada bi imao maksimum na manjim turnirima i dzabe bi igrao sve ove turnire.

Iskreno kako igra iz nedelje u nedelju ne bi me zacudilo da vec od Majamija standardno belezi lose rezultate na vecim turnirama.

Comment

• Al stani, hoće li mu neki rezultati otpadati sa bodovnog salda ako nastavi skakati po turnirima jer sam vidio da mu se neki sitni poeni ne broje ili moze u nedogled igrati a da mu se sve broji?

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
            Al stani, hoće li mu neki rezultati otpadati sa bodovnog salda ako nastavi skakati po turnirima jer sam vidio da mu se neki sitni poeni ne broje ili moze u nedogled igrati a da mu se sve broji?
            Pogledaj ovu stranicu https://www.atptour.com/en/players/a...ings-breakdown. Ovde lepo mozes da vidis koji mu se poeni racunaju a koji ne. Problem je u tome sto su se pre korone tim top igracima drugacije racinali poeni. Igrac je imao 12 obaveznih turnira ( 8 mastersa bez Monte Karla i 4 slema) koji su morali da mu se racunaju! Ukupan broj turnrira koji su smeli da se racunaju bio je 19, kao sto je i sada ( bez ATP kupa i zavrsnog). Sto znaci da su tada ovi najbolji mogli da imaju poene samo sa 7 manjih turnira ukljucujuci i Monte Karlo( cini mi se da su bili ograniceni sa cetiri turnira iz serije 500 i dva iz serije 250). To bi znacilo ako osvojis recimo pet tunira iz serije 500 i pet turnria iz serije 250 cak tri ili cetiri turnira odatle ti se ne bi racunala. Medjutim promenjeno je to da nema obaveznih turnira, sto znaci da Rubljov moze da osvoji deset turnira iz serije 500 i da mu se svi racunaju, odnosno da ima 5000 poena.

Vec sada na stranici koju sam postavio moze da se vidi da Rubljov ima cetiri turnrira iz serije 500 + tri turnira iz serije 250 koje je osvojio + ATP kup. Nekada bi to znacilo da sada ne moze da osvoji poene u Dubaiju, ali po novim pravilima 500 poena iz Dubaija mogu da mu zamene 45 poena iz Rima itd.
            Last edited by 147; 18-03-21, 19:32.

Comment

• Sad bas gledam sta mu se racuna, vec ima Dubai od pre 2 godine, tada je ispao u QF, sto znaci da ce sad samo da zameni rezultat.
              Medjutim da je igrao Akapulko i ostvario ovakav rezultat, onda bi mu ispao neki masters (najvise sa mastersa ima 205 poena), a racunao bi mu se Akapulko jer ne postoje trenutno obavezni turniri.
              Zato on i igra svake nedelje, posle Majamija odmah ide na sljaku i igra Marbelju, jedini top 10 igrac koji igra te nedelje

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• uvjek je bilo da se racunaju najbolji rezultati. ako si odigrao 10 a racuna se 7 "ostalih" onda ti otpadaju 3 najlosija rezultata.

Comment

• Originally posted by DinoFC
                  E na tu zamjenu sam mislio ali šta vrijedi ta zamjena kad mu mjenjaju 500 poena u Dubaiju za najmanji broj poena koji negdje osvojio i to mu ne računaju.
                  Sad ce da zamni Dubai sa Dubaijem, sto je regularno, ali da je igrao Akapulko, onda je mogao da zameni Akapulko sa Rimom jer je to masters gde ima najmaji broj poena, a to u regularnim uslovima ne moze.

sigpic

with experience.

Comment

• Ima da odmah u Majamiju igram protiv njega 2. ili 3. kolo na kladionici jer će da pukne sigurno. A biće fina kvota.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Sad ce da zamni Dubai sa Dubaijem, sto je regularno, ali da je igrao Akapulko, onda je mogao da zameni Akapulko sa Rimom jer je to masters gde ima najmaji broj poena, a to u regularnim uslovima ne moze.
                      Hvala, nisam video da vec ima 90 poena iz Dubaija. Toliko ima turnira na onoj strani da sam uspeo da propustim to. Tako da, za sada je zaradio 90 poena, sto moze da se vidi ovde https://live-tennis.eu/en/atp-live-ranking.

Inace sa velikih turnira Rubljov ima samo 1616 poena ( ako sam na brzinu to lepo sabrao) a sa malih 3395 sto je stvarno ogromna razlika.
                      Last edited by 147; 18-03-21, 19:42.

Comment

• Da li je pravilo da se samo 19 turnira računa opravdano?

Comment

• Po meni bi trebalo svaki turnir da se računa, ne znam koja je poenta sa ograničavanjem.
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Jel ono Shapovalov ima neki vrhunski skor u polufinalima?
                            sloboda ili ništa

Comment

• Kakav raspad Shapovalova
                              Obozavam da ga gledam, ali kad upadne u ovu minus fazu, to je bas katastrofa

sigpic

with experience.

Comment

• Ne mogu da slome Harrisa koji je totalni bezličan igrač, sve ima, a ništa nema.
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X