Originally posted by Maric91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
https://twitter.com/kobebryant/statu...21234043334658
Што си га молио кој курац кад си знао да је ретардиран...
Трансфер листа се сваки дан освежава. Не заборавите баците око с времена на време.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
GGWP NATUS VINCERE!
Spoiler
Spoiler
Spoiler
SpoilerLast edited by LBJmvpFORlife; 09-07-13, 19:03.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostDendi najjaci mider na svetu voleli ga ili ne. Jedina rupa u timu je Xboct. Da je tu recimo Black, ne znam ko bi mogao da pobedi Na' vi. Ovako jedini protvnik koji moze da im nosi vodu su Svedjani.
Comment
-
Derik Rouz na Pinku veceras gost u Ami G Show(10 sati).Do sada nisam nijednom pogledao tu emisiju (zna se zbog koga cu je pogledati verovatno i jedini put u zivotu), ali posto sutra ujutru gledam ispit nadam se da ce neko vec sutra popodne postaviti emisiju na yt.Ana Nikolic posto se ugojila koliko sam cuo me ne interesuje uopste.
Comment
-
Meni se ne svidja sto neki put bude previse agresivan pa zato zagine. Dendi recimo je bas, bas agresivan ali ima mnogo bolji decision making. I ako je neko ko ume da izvuce game, onda je to on. Da tim ima rupa, ima. Ali opet mnogo manje od bilo kog drugog tima sem mozda Alliance-a. Eastern dota je previse pasivna igra koja se svodi na farmanje 60 minuta i onda jedan teamfight resava game. Kad glavnim njihovim igracima nikad ne das mira, onda mogu da ga duvaju. Kao sto ga je poduvao sylar u prve dve partije. Krivo mi sto nisam odgledao do kraja, odgledao sam samo 3 partije, ali dobro. Dobih 2 rare-a, to je bitno.sigpic
Comment
Comment