Originally posted by Crna Zmija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by chofy88 View PostDokle si dogurao? Sta mi preporucujes, nisam bas razumeo gore kad si pisao, posto si posle rekao da zanemarim?
Ako ti ne smeta jebada sa profesorima pogledas plan svakog modula pa odluci sta ti odgovara.
P.S. Prednost (ili mana, proceni sam) je sto kod 90% predmeta nisu obavezna predavanja i vezbe, na tebi je da li ces ici na faks ili ne.sigpic
Comment
-
Da, da, nailazio sam cesto na te depate "I" ili "R". Ma najgore sto sam ja toliko neodlucan da je strasno, nista nadam se da cu upasti na FON posto ce mi to biti prva opcija, smer Informacione tehnologije, a na Matematickom cu polagati verv posto sam skapirao da ne moras odmah da se odlucis za smer, tj da moze posle saznavanja rezultata, dal zbog male konkurencijesloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostDa, da, nailazio sam cesto na te depate "I" ili "R". Ma najgore sto sam ja toliko neodlucan da je strasno, nista nadam se da cu upasti na FON posto ce mi to biti prva opcija, smer Informacione tehnologije, a na Matematickom cu polagati verv posto sam skapirao da ne moras odmah da se odlucis za smer, tj da moze posle saznavanja rezultata, dal zbog male konkurencije
Ovako ti izgleda najtezi ispit na R smeru u prvoj godini : https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...34539767_n.jpg
Na I je laksi, ali ne mnogo.sigpic
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostDa, da, nailazio sam cesto na te depate "I" ili "R". Ma najgore sto sam ja toliko neodlucan da je strasno, nista nadam se da cu upasti na FON posto ce mi to biti prva opcija, smer Informacione tehnologije, a na Matematickom cu polagati verv posto sam skapirao da ne moras odmah da se odlucis za smer, tj da moze posle saznavanja rezultata, dal zbog male konkurencije
Evo ti utisci studenata.Mozes naci i za druge fakultete. ;)
http://prijemni.infostud.com/Fakulte...stva-studenata
http://prijemni.infostud.com/Matemat...stva-studenata
Comment
-
Ajd ja da vas pitam za misljenje, bas me interesuje. Planiram da upisem nesto vezano za matematiku jer mi bas, bas dobro ide i to ce verovatno biti u NovomE Sadu. Razmisljao sam za klasicno zanimanje profesora jer je opet prosveta jedan od boljih izvora para u drzavi, a sa druge strane bih mozda i hteo da odem na stranu. Razmisljao sam ETF, masinski, ali fiziku ne volim uopste da radim tako da sam to odbacio. Razsmiljao sam i o telekomunikacijama, ali ne znam nikog ko ima iskustva s tim, a kazu da je super faks. Sta vi predlazete?sigpic
Comment
-
Ako ćeš da radiš u inostranstvu, ETF. Moje skromno mišljenje. A i ko ti garantuje da ćeš sutra raditi u prosveti sve i da završiš matematički. Jedino ako imaš neku jaku vezu za budućnost, ili već nekog ko radi u prosveti pa da te progura. Jer danas su svi konkursi u prosveti samo čista formalnost..Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Da, u pravu je Djomla. Ni slucajno taj smer za profesora jer si tu ogranicen, a i sa drugim smerovima mozes lagano da konkurises za profu. Pa najbolji matematicari izlaze iz teorijske matematike, kako on tebe da ne zaposli u prosveti kad to zavrsis.
A za FTN imas Wadicu, raspitaj se, mada je pitanje sta on zna van svog smera. Cini mi se da fiziku i elektroniku imas na svakom smeru.
Ako hoces nesto za racunarstvo i programiranje, razlika izmedju ETF-a i Matematickog je ta sto ETF skoluje inzenjere (odlicno poznavanje hardvera), a MATF bas zaguljene, ciste programere, koji mogu resiti mnogo slozenije algoritme nekom jebenijom matematikom.
A za inostranstvo ti vazi ono sto je Apa pisao. Mozes i sa mnogo "losijim" fakultetima pronaci posao u inostranstvu, samo malo snalazljivosti i ambicije je potrebno.
Mariceve linkove o utisku studenata zanemarite, svi glume pred ispitacima, to treba da vam kaze neko bas direktno ako vas zanima.Last edited by Black Mamba 24; 06-06-13, 11:56.sigpic
Comment
Comment