Pre neki dan Zaostao sam ja malo u vremenu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Svilajnac, bez jedno "i" Ti nemas pojma koliko su oni para oprali preko toga. Ima skoro godinu dana kako su sve ono zavrsili i jos ne radi. A sto je najjace, radise ono prilicno dugo a nema nista da se vidi. Jedina pozitivna stvar sto je skola iskukala 2 super tartan terena iz svega toga. A i to su prvi takvi tereni kod nas, a to postoji sirom zemlje vec dugo, dugo.sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZnam, majka mu stara, caletova familija iz Porodina. I da, znam i ovaj drugi i treci deosigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostA ne ne ne ne ne. To tvoje seoce, zvano Porodin je vlasko, a moje ima bugarsko poreklo A veruj mi da mogu, bacio bihNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Јел мож мене неко дупути којем админу сад да се шлихтам ја? Не вреди бре, сваки месец нови админ, погубио сам се више... :S
П.С. Је л' важи партијска књижица из Двери? Мислим немам ја ту књижицу, нису они партија али то је у принципу то.
А метао сам ономад статистике играча и отварао недељне теме. Мислим да сам заслужио пре овог Апаватевер...Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment