Рекао си ми да сам болесник и хулиган и тролујеш без намере да то радиш (ваљда), што је још горе.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
-
Huligana na celoj tribini imas 10%, nemoj mene, moje ortake i jos ogroman broj ljudi koje znam sa te tribine da svrstavas u isti kos. Ovaj lik kojeg si okacio ko zna kako se povredio, posto na utakmici sinoc nije bilo ama bas nikakvih incidenata. Kao sto rekoh, moras da znas sve cinjenice kako bi nekome mogao da sudis.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostHuligana na celoj tribini imas 10%, nemoj mene, moje ortake i jos ogroman broj ljudi koje znam sa te tribine da svrstavas u isti kos. Ovaj lik kojeg si okacio ko zna kako se povredio, posto na utakmici sinoc nije bilo ama bas nikakvih incidenata. Kao sto rekoh, moras da znas sve cinjenice kako bi nekome mogao da sudis.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostOk. Prihvaticu tvoju tvrdnju da huligana ima 10%, a da ostatak ljudi spada u normalne navijace. Medjutim, ono sto se zadnjih godina desavalo odbilo je mnogo normalnih ljudi sa stadiona jer se plase za svoju bezbednost. Moji prijatelji, kao i ja, ni pod razno ne bi odveli svoju decu na bilo koji fudbalski mec nase lige. Jbg., nisam ja kriv sto vas bije takav glas. Ali ok. Prihvatam objasnjenje.
Vidis, gresis ponovo. Moj cale je prosle nedelje vodio mladju sestru na utakmicu i bilo im je extra. Eno, mala jedva ceka da opet ode na stadion. Ustvari ste vi ti koji ste izmanipulisani iako ti se to tako ne cini.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostOk. Prihvaticu tvoju tvrdnju da huligana ima 10%, a da ostatak ljudi spada u normalne navijace. Medjutim, ono sto se zadnjih godina desavalo odbilo je mnogo normalnih ljudi sa stadiona jer se plase za svoju bezbednost. Moji prijatelji, kao i ja, ni pod razno ne bi odveli svoju decu na bilo koji fudbalski mec nase lige. Jbg., nisam ja kriv sto vas bije takav glas. Ali ok. Prihvatam objasnjenje.
Лагано можеш да доведеш дете и на Север/Југ, да не причам о истоку и западу.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostVidis, gresis ponovo. Moj cale je prosle nedelje vodio mladju sestru na utakmicu i bilo im je extra. Eno, mala jedva ceka da opet ode na stadion. Ustvari ste vi ti koji ste izmanipulisani iako ti se to tako ne cini.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Meni to sa sranjima na tekmama vise izgleda kao da se nekad neko nasao na pogresnom mestu. Daleko od toga da nema ludaka, na pumpi ih vidim milion, nadrkani i mnogo su ludi. Ne buljis u njih i realno si miran. Ja kad god sam bio na severu a kad idem na tekmu samo bih na sever isao, nikad ne nosim obelezja kluba, da me neko ne izbusi posle tekme u nekoj ulicici. To je jedina moja politika, lako mozes naleteti na budalu, pa je to jedini moj zakon.
Inace nemas frku, odes, navijas, ne diras nikog, i kao sto rekoh ne buljis u coveka nekog i prosto nemas frku. Al' kad si krenu da skacu i da navijaju u isti glas, uffff a i treba izdrzati da skaces i urlas dok te kicma ubija od bolova celu tekmu.
OLE MILANE!
Comment
-
Comment