Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Uros94 View Post
Nazalost cuo sam dosta od ovih likova koje trigger pominje, mladji burazer to slusa. Meni je licno toliko glupo i neharmonicno da nema dalje. Em idiotski tekstovi, em neke matrice made in Pizdinci, em fazon kao ono ludi smo. Sindikat postujem (iako ne slusam, uopste mi je muzicki ukus daleko od repa) jer su kvalitetom blizu nekih stranih kombinacija, ali naravno i njihova produkcija je mnogo ozbiljnija i skuplja. Ove navratnanos varijante su mi negde izmedju komicnih i tragicnih.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Originally posted by trigger View PostMeni je nas old school rap uzasno smesan ne znam zasto, jbg vi tu vidite kvalitet ja neArise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Ne znam o kome se prica, sa kim ga uporedjujete, procitao sam samo da se Grua pominjete u pozitivnom kontekstu ti i ovaj Karajlic pa rekoh da repliciram, gradjanska duznost. Nema flow, nema seme rimovanja, ne repuje nego recituje, rimuje ko treci osnovne nego nije imao konkurenciju plus je imao odlican marketing.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNe znam o kome se prica, sa kim ga uporedjujete, procitao sam samo da se Grua pominjete u pozitivnom kontekstu ti i ovaj Karajlic pa rekoh da repliciram, gradjanska duznost. Nema flow, nema seme rimovanja, ne repuje nego recituje, rimuje ko treci osnovne nego nije imao konkurenciju plus je imao odlican marketing.
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNe znam o kome se prica, sa kim ga uporedjujete, procitao sam samo da se Grua pominjete u pozitivnom kontekstu ti i ovaj Karajlic pa rekoh da repliciram, gradjanska duznost. Nema flow, nema seme rimovanja, ne repuje nego recituje, rimuje ko treci osnovne nego nije imao konkurenciju plus je imao odlican marketing.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostReci slobodno
Пази, ако си '96 годиште и млађе, онда ти је то олакшавајућа околност. Класични, клинац (а ја сам матор ), који не зна шта ваља. И ниси ти ту много нешто крив.
Е а ако си старији, онда брате, јебига, шта да ти кажем.
У принципу, ништа ти конкретно нисам рекао, али јебем ли га, ваљда ћеш скапирати на шта мислим.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment