Је ли бре Апа, је л' су ови Амери стварно толико глупи или се праве глупи?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Ма нисмо толико ваљда глупи сигурно. Али кад размислим боље, глупи смо сви генерално. 74% популације света је ограничено као тераса. Потписујем.Last edited by Урош94; 19-04-13, 01:47.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Pa znate gde zivimo. Isto je svuda u ex-yu.. sve ratni veterani spremni na jos jedan, vecina rodjeni posle 90-e. Samo ne bih bas rekao da je vecina toliko primitivna, vise to pripisujem onome "budala je uvek najglasnija", dok normalni ljudi cute..
Comment
-
Originally posted by reise View Postu cg pola stanovnistva anti-srbi, za sve im je srbija kriva. Jos kad pocnu da pjevaju ubi, zakolji da srbin ne postoji, vec ti je jasno dje zivis.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Postи они се надркају лудаци, мало фалило да вам ја ово данас не пишем :d
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNajveca greska im je sto su nekako ostali smireni
Али Монтенигерси и ми, то је иста клапа, него се спојили са Албанцима и они их трују ;)
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Postхахаха...брате мене мало фалило да пеглају оне године у цг када је био као попис становништва код њих и имало да се изјасни ко је шта, и мање било срба, нешто око 38 посто, тако нешто, и ја дебил нарољао се, наравно, и сретнем тако неге монтенигерсе и фора е браћо лево десно, весели они, весео ја и ја ту кренем, пази ово само38 посто се изјаснило да су срби, која је то срамота за црну гору, ми смо исти народ, лево десно....и они се надркају лудаци, мало фалило да вам ја ово данас не пишем :d
Zar ti nisi pravnik, valjda bi trebao da znas sta je to, a ne ovako da lupas.sigpic
Comment
Comment