Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
A odakle si ti novopremijerligašu? Lazarevca?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sve je dobro dok evoluiram, a ne nedaj Bože revoluciju da dižem. Zaboravila sam odakle si, tako i ako sam htela da ispadnem duhovita nije mi bila namera.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSve je dobro dok evoluiram, a ne nedaj Bože revoluciju da dižem. Zaboravila sam odakle si, tako i ako sam htela da ispadnem duhovita nije mi bila namera.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМислио сам на део "новопремијерлигаш" Ољита, волим и ја тебе, мекано само, опусти се, љубав цвета, цвета цвеће, расте трава...и то
Nego nisi odgovorio za Lazarevac.
Došlo proleće, hvala nebesima...raj, a ptice u mom kraju poseban merak.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA, pa znala sam da si mislio na ono novopremijerligaša , ali ne znam kako drugačije da nazovem taj tvoj avatar, osim možda glupo izgubljene opklade?
Nego nisi odgovorio za Lazarevac.
Došlo proleće, hvala nebesima...raj, a ptice u mom kraju poseban merak.
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostSta ti Miko lajkujes, glavni si pokretac onih Survivor sranja, isti kurac.
Ja bih gledao da je ova ostala, mozda bi izbio pravi fight.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nisam mislio na VIP Survivor , to sranje nisam ni gledao , sveukupno nas Survivor je 0 bodova u poredjenju sa Americkim , prva i druga sezona sa normalnim ljudima je donekle valjala , VIP ni na sto nije licio. Pogledaj americki , klasa.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment