Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKobe nije imao 5 prstenova sa 28 vec 3. Sve kao Shaqov pomocnik.
Budimo realni,ne mozes tako da gledas. Da baba ima muda bila bi deda - Sta bi bilo kad bi bilo"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostJel bi imao Lebron prsten bez D-Wade-a i Bosh-a?
Budimo realni,ne mozes tako da gledas. Da baba ima muda bila bi deda - Sta bi bilo kad bi bilo
A jos nesto sto se tice titula, Fisher ih ima 6, Horry 7. Da li to znaci da su bolji od Jordana, ili da je Russel 2 puta bolji od bilo kog kosarkasa u istoriji NBA? Naravno da ne. Ja vise volim da gledam Bryanta, ali nije bolji od Jamesa. I tu ni titule ne pomazu mnogo.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NbaIsMyLife View PostJel bi imao Lebron prsten bez D-Wade-a i Bosh-a?
Budimo realni,ne mozes tako da gledas. Da baba ima muda bila bi deda - Sta bi bilo kad bi bilo
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKazem da je to sto si postavio besmisleno, poredi statistike u 28. godini, i trenutno stanje titula. Dve razlicite ravni. James je bio glavni igrac u tom timu, i toj tituli su vise doprineli Battier (trojke i cuvanje KDa) i Chalmers (kontrolisanje Russa) nego Wade i Bosh, ako se setis kako je otprilike tekao PO, ova dvojica su bili povredjeni/nespremni prakticno tokom celog. Tako Kobe nije bio ni priblizno faktor u prvom threepeatu, O`Neal pa 4 mesta prazno.
A jos nesto sto se tice titula, Fisher ih ima 6, Horry 7. Da li to znaci da su bolji od Jordana, ili da je Russel 2 puta bolji od bilo kog kosarkasa u istoriji NBA? Naravno da ne. Ja vise volim da gledam Bryanta, ali nije bolji od Jamesa. I tu ni titule ne pomazu mnogo.
Naravno da titule ne pokazuju ko je kakav igrac,ali koliko zasluga npr su imali Fisher i Horry u threepeatu? A koliko Kobe? Msm da shvatas moju poentu.
SpoilerSliku sam stavio iz sprdnje"Nikad ne odustaj od necega sto volis"Legends never die. Mamba will be back!sigpicHOUSE ALL NIGHT LONG
Comment
Comment