Originally posted by stefan12
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by stefan12 View Postsigpic
Comment
-
Odlucio sam da kupim ovaj http://www.pik.ba/artikal/5172868/am...z-gamer-gen-3/.
HDD mi nije toliko vazan posto imam laptop i na njemu je HDD 500GB."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ma ima bre da izbace i Sony i Xbox konzole vec ove godine, pred Bozic katolicki. Nece oni da cekaju tamo 2014. Tehnologija ide jako ubrzano, pojedine kompanije vec razvijaju igre za next-gen konzole. Konfiguracija istih je vec poznata, sa malom rezervom nekih izmena ali nista radikalno. U principu, konzola je za uzivanje, a ko zeli da fura ove nove moderne igrice bez imalo laga sa full fps mora da izdvoji vecu svotu modernih novcanica. Te price uzeo sam komp za 500 eura i sljaka mi sve na ultra high ne piju vodu
http://www.nskonzole.com/ a mozes i na kupujemprodajem da nadjes ljude koji prodaju konzole, nove, po veoma pristupacnim cenama. Ostalo je na tebiOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Kupih juce Spalding Tack - Soft i sad mi ortaci pocese srati da nije dobra za beton, pa jel moguce? 4500 sam dao za njuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostMa ima bre da izbace i Sony i Xbox konzole vec ove godine, pred Bozic katolicki. Nece oni da cekaju tamo 2014. Tehnologija ide jako ubrzano, pojedine kompanije vec razvijaju igre za next-gen konzole. Konfiguracija istih je vec poznata, sa malom rezervom nekih izmena ali nista radikalno. U principu, konzola je za uzivanje, a ko zeli da fura ove nove moderne igrice bez imalo laga sa full fps mora da izdvoji vecu svotu modernih novcanica. Te price uzeo sam komp za 500 eura i sljaka mi sve na ultra high ne piju vodu
http://www.nskonzole.com/ a mozes i na kupujemprodajem da nadjes ljude koji prodaju konzole, nove, po veoma pristupacnim cenama. Ostalo je na tebiEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostKupih juce Spalding Tack - Soft i sad mi ortaci pocese srati da nije dobra za beton, pa jel moguce? 4500 sam dao za nju
A i mozes cim vidis loptu zakljuciti da li je dobra za beton. Kupis Nike za 1000 din i miran.Last edited by Black Mamba 24; 12-01-13, 00:49.sigpic
Comment
-
Pa proslu mi drugar uzeo, napila se stoka i probusio je i to molten od 5 ljadi. Nikad je prezaliti necu.
Nzm, kontam da ce duze trajati ako vise platim.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
-
Originally posted by RRondo9 View PostHhaahhahahhaahahhaahahhaahahhha. Gospodjinacka stoka.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment