Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Miko View PostPremier Manager 98/99 , najjaci ikad"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
<3
P. S. Ljubasine Diablo 2...padam u komu. Kao klinac obrnem sa barbarian-om, gledalo me 5-6 drugara kod mene kuci kad sam cepao Bala hahahah Bio sam najveci dasa i prvi u drustvu koji je obrnuo. U trenutku sam dobio status bozanstva (steta samo sto nije dugo trajao, odmah sam se vratio u svoj vasljivi svet)
Ja sam vaska
Last edited by Condition23; 16-10-12, 01:25.
Comment
-
Neka igra prvo Diablo I, pa onda II sa nastavkom. To je za dz a kida. Ja sam se za sve ove godine igranja nastavka II prezasitio. Ali nisma imao original, za 3 sam ipak uzeo original i prvo sam mislio da je kratka, sto mi deluje da jeste kraca od 2, ali sto ides na sledecu tezinu (sada sam na hellu), vece su mape i duze traje, a videcemo sta ce tek inferno da kaze.
P.S. BARBARIAN RULES!Last edited by Seoski Terminator; 16-10-12, 01:46.
Comment
-
Tesko podnosim te igre sastarijim engine-om zato sam i dotu 1 igrao vrlo kratko, iako je mnogo ljudi odlucilo da ostane na kecu i da ne prelazi na dvojku, nekako mi bode oci. Steta sto guild wars 2 i diablo 3 nisu besplatne, tako da od ostalih poznatijih ostaje jedino wow preko private servera, a to nema sile da igram Nastavice se moje smaranje izgledasigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNema teorije. Dosta piva moze da se popije za te pare
Ozb, kupi! Izacice te oko 5300 max. Imas ispod Vuka da kupis.
Comment
-
Mnogo bre 5300 Bolje da kupim devojci flasu tekile koju obozava za duplo manje pare i sebi gajbu piva i plus ce jos da mi ostane da troskarim 3,4 dana Bole me oci od tog zastarelog engine-a, zato ne mogu dugo to da igram Naci ce se valjda nesto, mada ove nedelje ne bi trebao da kenjam puno, imam neke testove svaki dan, pritegli profesori mamicu im Ako znate bilo kakvu multiplayer igru, a da je grafika da solidnom nivou, sobodno preporuciteLast edited by colke995; 16-10-12, 03:17.sigpic
Comment
Comment