Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Treba da menjam operativni sistem, trenutno mi je XP SP 2. Hocu da ubacim ili SP 3, ili 7. Konfiguracija mi je 3.00Ghz procesor core 2 duo, 3GB RAM-a, graficka je nVidia 7600GT. Maticna ne znam koja je.
Sad, da li je na ovakvu konfiguraciju pametno staviti sedmicu, ili da se drzim XP-a, posto sam cuo da sedmica zahteva dobru konfiguraciju kako ne bi usporavala rad racunara?"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostTreba da menjam operativni sistem, trenutno mi je XP SP 2. Hocu da ubacim ili SP 3, ili 7. Konfiguracija mi je 3.00Ghz procesor core 2 duo, 3GB RAM-a, graficka je nVidia 7600GT. Maticna ne znam koja je.
Sad, da li je na ovakvu konfiguraciju pametno staviti sedmicu, ili da se drzim XP-a, posto sam cuo da sedmica zahteva dobru konfiguraciju kako ne bi usporavala rad racunara?
Sedmica je svakako naprednija i sigurnija po pitanju bezbednosti od XP-a, iako je mi je ta starija verzija omiljena koju i dalje sam koristim. Navikao sam na nju i ne menjam je.
Evo nekog poredjenja, izmedju XP-a, Viste i Sedmice.
http://windows.microsoft.com/sr-Latn...mpare?T1=tab20Last edited by Skrillex; 14-10-12, 05:23.
Comment
Comment