Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DAJ SAMO DAJ.

Gledam one turkinje u onim cudima svaki dan i noc, zaboravio sam kako zensko izgleda.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
      E, pa nema ih ovde toliko. Znatno vise ima
      latino chicks, samo su sto smesno niske.

31.5 godinu je prosecna starost u gradu, sto
      je pravo osvezenje naspram Evrope. Grad je
      studentski centar sa vise od 60.000 studenata.

Dakle, prolaze li latino chicks ili ne?
      Kud ces bolje od latino devojcica, dovedi apa za ceo forum po dve, od viska glava ne boli.

Comment

• Brate, a carina, a troskovi transporta...
        It is not the violence that sets a man apart.
        It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
          Brate, a carina, a troskovi transporta...
          Mi cemo da platimo
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ma kakvo placanje, na crno ih prebaci, smuti nesto, ne sumnjam u tebe da mozes.

Comment

• Jebes zemlju kad za vikend u septembru
              mesecu niko u dvoristu ne pece papriku.

Comment

• I tu istu papriku cu ja sutra da ljustim.
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Bas ti je lose, umesto paprike latina bitches
                  Cuj prvi maj

Comment

• Taj rad!

Comment

• Kakva je Russ legenda

Last edited by Skrillex; 16-09-12, 04:57.

Comment

• Koje kidanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee znaci Prodigy pobedio.

Comment

• zaradio sam masnaju, bole me ledja,bole me bubrezi, noge ubijaju - FUCKIN PRODIGY <3
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            zaradio sam masnaju, bole me ledja,bole me bubrezi, noge ubijaju - FUCKIN PRODIGY <3

Masnaju nisam zaradio, jer sam cuvao facu, da me neko ne opali preko pirsinga na obrvi pa da prsti arkada. Ali ostalo nemam. Znaci kakav koncert, apsolutno im svaka cast a i masa je bila odlicna, ludooo burazere ludooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooo

Comment

• Ima li nekih slika da vidim kako je bilo. Vec tri dana neprestano slusamo samo Take me to the Hospital, Invaders Must Die i Spitfire.

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
                                Masnaju nisam zaradio, jer sam cuvao facu, da me neko ne opali preko pirsinga na obrvi pa da prsti arkada. Ali ostalo nemam. Znaci kakav koncert, apsolutno im svaka cast a i masa je bila odlicna, ludooo burazere ludooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooo
                                nerealno je bilo, najbolji nastup na kojem sam bi ou zivotu. prvih sat vremena sam bio blizu bine u sutkama i krugovima,a onda je pocelo srce da me boli i nisam mogao da disem. ne pamtim kad sam se osecao tako iscrpljeno posle sam morao da se povucem i iskuliram i samo skacem uz pesme sa ortacima. ono nije bio znoj ja ne znam sta je ono bilo gola voda sam bio

Originally posted by Scouser View Post
                                Ima li nekih slika da vidim kako je bilo. Vec tri dana neprestano slusamo samo Take me to the Hospital, Invaders Must Die i Spitfire.
                                ja nemam nista. iskreno bas sam hejtovao ljude sa kamerama i telefonima, kao ovce svi povade i ne znam ni ja sta snimaju, zajebi to, treba neko da ti izbije iz ruke. skaci bre i divljaj nisi dosao na vladu georgijeva.

btw iznenadio sam se jer je bio ogroman broj devojaka i to cak i u prvim redovima, svaka im cast na hrabrosti
                                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Working...
                                X