Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by stefan12 View Post
    @Seoski Terminator
    Covjece ti previse vjerujes naucnicima nisu ni oni stalno u pravu.Pod velikim uticajem zapada zivis.
    Brat objasnio u dve recenice!
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ma planeta je ploca. Ko jebe naucnike.

Comment

• Jel ti citas napisao sam da nisu uvijek u pravu.
        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
          Ma planeta je ploca. Ko jebe naucnike.
          OK, hajde nemoj sada ici u krajnost, znas mene i moje stavove, ali je razumljivo da postoji i skepticizam, isto kao sto se ne sme slepo verovati u neku religiju, ne sme se ni nauka uzdici na taj religijski nivo. Ona je najbolje resenje za sve probleme, ali ne i bezgresno, jedino sto ona svoje greske moze ispraviti. Ako verujemo nauci ne smemo biti dogmatici.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Kakvi banovi, niko nista nije ucinio da bi neko dobio ban. On ga sam trazi, nerd rage
            Osjecam u zraku ban. Gre'ota bi bila zbog pedera ga dobiti, ko god da je u pitanju.

EDIT: Et' pade ban.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• It is not the violence that sets a man apart.
              It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Attention whores
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Da i ja dodam svoj stav po pitanju homoseksualaca. Homoseksualnost je bolest iz prostog razloga sto je osnovna (i jedina poznata) svrha covjecanstva da se razmnozava. Znaci ne bolest u smislu to je gadno, to je ruzno, to je ovo, to je ono. Ako je nekom nesto ruzno, drugom moze biti lijepo. Zamislite svijet bez heteroseksualaca. Ljudska rasa bi izumrla. Zbog toga je bolest. Meni jedino smeta sto osnovne monoteisticke religije (Hriscanstvo i Islam) pozivaju na ubijanje i diskriminaciju gejeva i lezbejki, a znamo da se oni takvi RADJAJU. Bioloski su tako "kreirani". Priroda ih je takvim ucinila. Ako smatramo da prirodom upravlja Bog, onda je "grijeh" ubiti i proganjati "Bozje stvorenje". To je jedna od mnogih kontradiktornosti i svireposti religijA koja mi smeta, ali sta je tu je.

Comment

• Posle mi na onoj umrloj temi, Bog da joj dušu prosti, lupetali i vi nas ismevali.
                    A šta sve ovde pročitah
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mous vs Virtus Pro - semi finals winners bracket, International 2012 qualifier GAME 2

Najbolji game koji sam ikada u svom zivotu odgledao. Nakacicu VOD cim izadje, ko voli dotu ovo je nesto najbolje ikad.
                      Last edited by LBJmvpFORlife; 08-06-12, 01:15.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        ko voli dotu ovo je nesto najbolje ikad.

teraj se sa dotom i oslobadjaj taj inboxic
                        "It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Posle mi na onoj umrloj temi, Bog da joj dušu prosti, lupetali i vi nas ismevali.
                          A šta sve ovde pročitah
                          Vodila se rasprava za koju zapravo treba ukljuciti mozak, ko god da je bio u pravu napisano je na dve strane vise pametnijih stvari nego na kompletnom tadbasu.

@ Sara Mirna mala <3
                          Last edited by LBJmvpFORlife; 08-06-12, 00:26.

Comment

• http://www.joindota.com/en/vods/1156...tus-pro-game-2

Nesto kao Milan Liverpul 2005

Comment

• Ma nisam popio ovako bananu, video da je Bojana online i trazio da me ukloni na sat-dva... jer sam i onako ceo dan zivcan do krajnjih granica, a keva danas nije nikako pomogla sa njenim zvocanjem.

Tako lepo, ban na sat vremena, pivce i muzikica. I sad se ceka utakmica.

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
                                Ma nisam popio ovako bananu, video da je Bojana online i trazio da me ukloni na sat-dva... jer sam i onako ceo dan zivcan do krajnjih granica, a keva danas nije nikako pomogla sa njenim zvocanjem.

Tako lepo, ban na sat vremena, pivce i muzikica. I sad se ceka utakmica.
                                Pivce i muzikica, a sto su meni skakali za vrat 2 sata sto si nepravedno banovan?
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X