Strana 666. Los znak...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Uros94 View Post... немаш шта паметно да кажеш.
А и ја сам много почео да једем говна по форуму. Фазон, набио сам 80 постова за недељу дана максимум...Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by RRondo9 View PostSta ste svi napali na Wizards-e? Sto niko za Charlotte da navija?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
@Kliske - Izvinjavam se na onim rijecima i tebi i svim ostalim forumasima sto su morali ono da citaju. Ocigledno sam gledao previse horor filmova i odatle mi je dosla inspiracija za pisanje. Naravno da nisam nikakav psihopata i od kad sam dosao na forum nikad nikoga (potvrdice Mac) nisam opsovao ovde. Cak ni sinoc nisam psovao, nego sam se bacio na "komadanje" . Izvinjavam se jos jednom Kliske, definitivno je bilo u afektu. Prikacio sam monitor sa dupetom jer sam sinoc posle bana polomio skoro novi od 22'' . Pojma nemam koji mi je k.... bio, ali nikad nisam teze doziveo neki poraz nego onaj sinoc. Nece se vise ponavljati sigurno. Krivo mi je bilo sto je ispalo da sam neki ludak i mentalno poremecen covek, a jebiga, valjda ranije nisam ostavljao takav dojam. Krivo mi je bilo takodje zbog SK lige. Bukvalno sam racunao svaki dan po sat vremena rezultate i mucio se sa mojim skorom, i bas sad pred kraj, kad se zakuvalo, dobih ban. Hvala Branislavu, mojem najboljem ortaku sa ovog foruma sto je apelovao da mi se makne ban i svim ostalim koji su se pridruzili. Takodje hvala adminima.
p.s. - Ne znam ko je deki mare.
E sad, glavna stvar. Zasluzio sam ban, tu nema price. Posto je ovo kraj Plejofa a samim tim i SK lige, izludeo bih da nisam tu. Evo javno trazim da "odsluzim" ban cim se zavrsi PO.
Comment
Comment