Jel ovo bebisiterka?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Koji su to amateri, pilicari, cigani, ne znam kako da ih nazovem.
Menjaju kvote rade sta hoce, zajebavaju igrace, pilicari obicni.Last edited by LBJmvpFORlife; 03-06-12, 08:35.
Comment
-
Pa što igraš onda kod njih koji k?,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
A jel može neko da mi kaže u čemu je tolika fora sa Džejmsovom kosom?Svi mu pominju ,,hairline".Znam čoveka kako izgleda ali ne shvatam poentu.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
-
a sta se desava na onom snimku gore? kolko sam uspeo da vidim ono mi deluje kao zeljko obradovic koji saopstava navijacima nesto. znam da je rekao da nece biti vise trener,al ovo mi deluje kao da ostaje... a mozda se i oprasta sa njima. ne znam nisam upucenIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
- Hvala vam najiskrenije. Svih ovih godina titule smo osvajali zbog vas i znajte da ću učiniti sve da ostanemo zajedno. Moja budućnost je ovde, sa vama. Do sada nisam mnogo obećavao, ali želim da ekipa ostane na okupu. Moje srce i dom su ovde. Još jednom hvala navijačima koji su nas pratili, ali i (vlasnicima) Dimitrisu i Tanasisu Janakopulosu. Važno je i da oni ostanu u klubu - rekao je Obradović, a onda je nastala euforija. Navijači su skandirali treneru koji je u klubu već 13 godina
Comment
Comment