car
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Dota boys i ostalima koji imaju zivot da li neko od vas radi svakodnevni trening, tipa, trbusnjaci, sklekovi, vijaca? Ako neko radi i ima neki poseban program koji usput ima i na yt, molim da share-uje ili posalje u pvtOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by MakiVW View PostDota boys i ostalima koji imaju zivot da li neko od vas radi svakodnevni trening, tipa, trbusnjaci, sklekovi, vijaca? Ako neko radi i ima neki poseban program koji usput ima i na yt, molim da share-uje ili posalje u pvt
Comment
-
Originally posted by MakiVW View PostDota boys i ostalima koji imaju zivot da li neko od vas radi svakodnevni trening, tipa, trbusnjaci, sklekovi, vijaca? Ako neko radi i ima neki poseban program koji usput ima i na yt, molim da share-uje ili posalje u pvtsigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostE moj ti, jebale te zene. So fucking overhyped.
Originally posted by MakiVW View PostDota boys i ostalima koji imaju zivot da li neko od vas radi svakodnevni trening, tipa, trbusnjaci, sklekovi, vijaca? Ako neko radi i ima neki poseban program koji usput ima i na yt, molim da share-uje ili posalje u pvt
Planirao sam to probati,ali ne smem ni cm da se izduzim.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostKoliko vijaca moze uticati na rast?
Planirao sam to probati,ali ne smem ni cm da se izduzim.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment