Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Maric91 View PostDa razgranicim navijanje i simpatisanje.
Navijac je covek koji aktivno prati klub(zna ssvaku mogucu informaciju), odlazak na stadion(halu), podrzavanje ekipe u realnom zivotu.Navijati mozemo za klub iz grada, drzave ili za reprezentaciju.
A simpatizer pod tim se podrazumeva da volimo strane i poznatije timove ciji smo veliki fanatici ili neke klubove koje (tajno) favorizujemo.
Bottom line, ja vas vise gledam kao navijaca Partizana i Zvezde nego ne znam navijace Lejkersa, Barselone...
Comment
-
to je navijanje ali svako ima svoje misljene ali najbolje da se ova tema opet ne pokrece"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Sprdao sam se, al ajde wth.
Mlatimo praznu slamu i ni vi i ni ja necemo odstupati od svojih argumenata, ja se nikada necu identifikovati sa stranim klubovima i necu se voditi kao navijac, al iskreno nijedan ni drugi termin nisu prikladni da se opise ''nasa'' ljubav prema klubu koji je XXXX km od nas, a mozda je i sa drugog kontinenta.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostSprdao sam se, al ajde wth.
Mlatimo praznu slamu i ni vi i ni ja necemo odstupati od svojih argumenata, ja se nikada necu identifikovati sa stranim klubovima i necu se voditi kao navijac, al iskreno nijedan ni drugi termin nisu prikladni da se opise ''nasa'' ljubav prema klubu koji je XXXX km od nas, a mozda je i sa drugog kontinenta.
Za mvp-ja ubijam
Comment
-
http://www.mondo.rs/s230003/Info/Bis...ao_Fausta.html
Ko sve kod nas upisuje fakultet, sunce ti, valjao sam se.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment