Originally posted by trigger
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
svaki put kad gledam iznova se odusevljavam i koliko mi je zao sto su ovog covjeka unistile povrede"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Samo je od jednom nestao, skoro.Tacnije, bio je na listi povredjenih zadnjih godina.Do pre dve, tri godine kad su ga povrede najvise mucile bio bi na vrhuncu karijere sto se tice godina i iskustva.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by stefan12 View Postsvaki put kad gledam iznova se odusevljavam i koliko mi je zao sto su ovog covjeka unistile povredeOriginally posted by MarkedOne8 View PostSamo je od jednom nestao, skoro.Tacnije, bio je na listi povredjenih zadnjih godina.Do pre dve, tri godine kad su ga povrede najvise mucile bio bi na vrhuncu karijere sto se tice godina i iskustva.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
A šta misliš da je kojim slučajem ostao u Orlandu 2004. kada je trejdovan Hauard.Budući najbolji centar i dominantno krilo.Isto tako, ove godine Hauard nije trejdovan u Lejkerse niti drugi tim pa je ostao ,,sam" u Orlandu.Kao da mu se neda da osvoji prsten drugačije nego sam.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostA šta misliš da je kojim slučajem ostao u Orlandu 2004. kada je trejdovan Hauard.Budući najbolji centar i dominantno krilo.Isto tako, ove godine Hauard nije trejdovan u Lejkerse niti drugi tim pa je ostao ,,sam" u Orlandu.Kao da mu se neda da osvoji prsten drugačije nego sam.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKoliko ti kasnis prijatelju
EDIT :
http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post655448sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment