Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by ЕлБиЏеј View PostMomci, da ne znate mozda gde se u BG-u mogu uzeti LeBron 8 patike, posto naravno u ovoj mojoj selendri od njih ni traga ni glasa?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
Jbt ne mogu da verujem koliko ovi nasi kasne sa vestima. Razlog vise da se ne citaju domaci portali."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPiše 27.maj"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAko mvp kaze da je vest nova,onda je vest nova."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment