Ne znam čemu ovoliki hejt ali ja sam uvek voleo kombinaciju žene i sport Nesmalo isto kao pivo i kikiriki ali nesmalo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostTako je masino.Ako nesto postujem to su ljudi kao ti,razumijes se u sport,mozda si i najinteligentiniji ovdje,vidi se da zenama nije mjesto u sportu vec u kuhinji,kapa dolje magu!Bardu emancipovani!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe, imaju sfere zivota u kojima zene mogu istaci sebe u sportu to ne mogu samim tim sto se tim istim sportovima bave muskarci koji su mnogo bolji od njih i onda nesvesno gaze svaku pricu o jednakosti. To sto je sada moderan stav da zene treba da budu vise muskarci nego mi sami to je problem drustva a ne moj, takodje je tvoj problem sto ne zelis da se otvoris i da razmislis o ovome sto ja pricam nego pokusavas jeftinim sarkazmom da umanjis bilo kakvu cinjenicu koju iznesem.
Stav ti je pogresan,bar po mom nekom misljenju,koje nije mjerodavno.No,bjese to sala,nisam htio ulazit' u neke ozbiljne diskusije u ovo doba,ali dobro.Eto bar se slazemo u necemu,jeftin je taj sarkazam,lose prikriven,priznajem
hahahahahah Ljubo,ajde smaracu te na msnsigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe treba im zabraniti ali pridavati toliku paznju i forsirati tu pricu o jednakosti je besmisleno, i tu studiju je postavio neki proevropski orijentisan dasa sa visokom tolerancijom na feminizam, verovatno.
Vi sa teniskog pdf-a se vratite svojoj kucici pa tamo glumite ludilo. Iovako vam je sport ped****i. Mislim, mnogo je lepse ovde kada vi niste prisutni.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Ljudi Manda je RASISTA!!!!!!!
Ne podnosi crnce na avatarima!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment