Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Druga radna verzija oglasa:
Forumasice, koja od vas zeli da se dobro "provede" samo neka ostavi broj telefona na pp i sve cemo da resimo!
Jel to jasno bre?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Mene zatvorite negde u kavez....da ih ne oteramThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Znate onaj osecaj kada vam cela soba mirise na parfem devojke koju volite, dali bi levi bubreg za nju, a ona sa vama zeli samo prijateljstvo.......ja znam!
Znate onaj osecaj kada zasigurno imate najgadniji, avetinjski avatar na forumu....ja znam!
Znate onaj osecaj kada kao potpis imate najveceg izdajicu, Judu, Mustafu na srpskim prostorima jos od Vuka Brankovica.....ja znam!
Znate onaj osecaj kada vam fale devojke u Off Topic Cafeu da vas utese...... To svi mi znamo ....
Dodjite drage devojke....
Ovo je bre oglas.....
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZnate onaj osecaj kada vam cela soba mirise na parfem devojke koju volite, dali bi levi bubreg za nju, a ona sa vama zeli samo prijateljstvo.......ja znam!
Znate onaj osecaj kada zasigurno imate najgadniji, avetinjski avatar na forumu....ja znam!
Znate onaj osecaj kada kao potpis imate najveceg izdajicu, Judu, Mustafu na srpskim prostorima jos od Vuka Brankovica.....ja znam!
Znate onaj osecaj kada vam fale devojke u Off Topic Cafeu da vas utese...... To svi mi znamo ....
Dodjite drage devojke....
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment