Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Maric91 View PostBane, gledaj da ti i sledeci avatar bude neka zenska sa lisicama.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
-
Branislave za dobrobit nasih ociju, molim te da promenis to nesto sto ti je na avataru. Sta god to bilo...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Evo stavi ovo....
EDIT: Moze i ta sto si stavio.Last edited by D-Wade; 08-07-11, 18:07.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostPusti to sad Bane, ono je bio horor.
Nego da vas pitam zasto ja ne mogu da vidim sve smajlije? Kada mi se otvori prozor sa njima isuvise je veliki pa ne mogu sve da ih vidim? Hocu da vidim sve smajlije!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostHahahahhaaaa... Bas je mila cakana! Mali moj leptiric!
Nego da vas pitam zasto ja ne mogu da vidim sve smajlije? Kada mi se otvori prozor sa njima isuvise je veliki pa ne mogu sve da ih vidim? Hocu da vidim sve smajlije!
A najbolje ti je da ides na Go Andvanced i onda ces moci da vidis.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNe mogu to ni ja,ne znam koju rezoluciju koristis.
A najbolje ti je da ides na Go Andvanced i onda ces moci da vidis.
E sada je vec bolje!Last edited by Branislav; 08-07-11, 18:42.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment