E moji vi tako se rusi vlast malo pomalo, ovako je Heat usao u skupstinu a polako uzimamo ucesce u vladi, na kraju istupamo kao glavna opoziciona stranka i rusimo vlast! Go fucking HEAT! FUCKING YES!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Branislav View PostVidim da mi se pored imena pojavio status VIP!
Hvala T-Mac-u, D-Wade-u, Ljubi i Mambi za ukazano mi poverenje!
Gde mi je sada kolega VIP Bledi da malo prozborimo koju kao VIP igraci?
Sad polako da osnivamo odbor, skupstinu, pa da krenemo da rusimo strahovladu.
Sad od nas nema jacih Bane. Mogu da nas mrze, ali sa razlogom.
Comment
-
Originally posted by Nikola_89Ja od sad mrzim NBA pdf jer oni nisu stali u moju odbranu i bojkotovali teniski pdf kad me je Vladan banovao, smao zato sto sam Srbin! DA!
Originally posted by Nikola_89 View Posthahahah sve VIP-ovci. Lepo kazem da je ovo najjaci pdf!
Nego, koja je prodana dusa ovaj LBJ, napada Baneta sto se prodao, i sad uziva i on kao VIP-ovac, mutite i vi nesto kao ovi sa drugih pdf-a.
Sta ces ti u njihovom ''kraju'' kada znas da te tamo necemo braniti?
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostO, stigao jos jedan VIP igrac. Tacnije dva. Cestitamo, zasluzili ste.
Sad polako da osnivamo odbor, skupstinu, pa da krenemo da rusimo strahovladu.
Sad od nas nema jacih Bane. Mogu da nas mrze, ali sa razlogom.
Sada, uvazeni kolega VIP Bledi, mozemo ravnopravno da ulazimo u dijalog sa ostalim VIP clanovima ovog foruma!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa sam zapretio Mac-u da cu otici sa foruma ako vam ne skinu te statuse
Bagra teska,a vip...pa to samo u Srbiji moze
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDobro Bane,pusti cu vas...radujte se malo
nadam se da se nece uobraziti sada i da cete i dalje imati vremena za nas smrtnike
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostLjubo vise za tebe nema insajderskih informacija ova poslednja ti je poslata pre nego sto sam video da se bunis sto je meni i Banetu javno uruceno priznanje za zasluge na forumu.
Mvp,ucinicu sve sto treba da nastavljas da mi saljes insajderske informacije ti si ionako bolji od bledog i baneta
Edit : Verujem ti Bane,samo morao sam u recenici iznad da te isprozivam,u nadi da ce veliki,preveliki mvp nastaviti da me snabdeva informacijama o Partizanu
Comment
Comment