Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Pablo View PostPrihvatam sve savete i sugestije!
A vec vidim da se lako upada u zamku!
O kosarci ne znam skoro nista (a ono sto znam je nebitno), ali eto me ovde!
Ja volim košarku i razumem se ...bar ja tako mislim ... al ne vredi... navešće te na tanak led...
Tako su i meni "cica-mico-kuco"... jedina devojka na ovom pdf.u... A ti misliš jao...sad će da te drže ko malo vode na dlanu... kad ono...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Pablo View Post
Eto visokoumne komunikacije!
I sto kaze brat Bledi:"Da nam bar jedno zensko opstane!" jer kako koja dodje tako vene i svene! Salim se! ;)
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa prihvatiš, nego šta
Ja volim košarku i razumem se ...bar ja tako mislim ... al ne vredi... navešće te na tanak led...
Tako su i meni "cica-mico-kuco"... jedina devojka na ovom pdf.u... A ti misliš jao...sad će da te drže ko malo vode na dlanu... kad ono...
Ali vidis kako su fini i pricaju o kozmetici.... Kako to da propustim!#58
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa prihvatiš, nego šta
Tako su i meni "cica-mico-kuco"... jedina devojka na ovom pdf.u... A ti misliš jao...sad će da te drže ko malo vode na dlanu... kad ono...
Mada realno ne mozete, ima ovde nas vise.
Nema razloga samoubijanju devojcice.
EDIT: Opet kazem drugarice Pablo, istina je tamo negde. A mozemo i da vam nabavio kvalitetnu sminku.
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostMislim da se razumemo! ;)
Ali vidis kako su fini i pricaju o kozmetici.... Kako to da propustim!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Branislave, mojne ovde da pisete ovakva cuda....o svemu smo pisali, ali jos o kozmetici da pricamo ? Mamba i Bledi opasno fulaju temu......sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBranislave, mojne ovde da pisete ovakva cuda....o svemu smo pisali, ali jos o kozmetici da pricamo ? Mamba i Bledi opasno fulaju temu......
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostMislim da se razumemo! ;)
Ali vidis kako su fini i pricaju o kozmetici.... Kako to da propustim!
Znam, teško je, tako sam i ja, ali rekoh ti... samo oprezno...veoma oprezno, na tankom si ledu, ne opuštaj se.
I kada misliš da je sve ok, e... tu se čuvaj. ;)
Bledi, mnogo pričaš.
Pogotovu to o poštovanju prema meni, haha
Nisam se samoubila, već ste me vi....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBranislave, mojne ovde da pisete ovakva cuda....o svemu smo pisali, ali jos o kozmetici da pricamo ? Mamba i Bledi opasno fulaju temu......
A cekam Ljubu senseia da se oglasi, mislim da je on majstor za zene i poklone.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostFini, fini, jedan od njih reče da prolazi pored finske ambasade....gfhasrr
Znam, teško je, tako sam i ja, ali rekoh ti... samo oprezno...veoma oprezno, na tankom si ledu, ne opuštaj se.
I kada misliš da je sve ok, e... tu se čuvaj. ;)
Bledi, mnogo pričaš.
Pogotovu to o poštovanju prema meni, haha
Nisam se samoubila, već ste me vi....
sumnjiva si mi oljo i to mnogo
Comment
Comment