Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Branislav View PostKolega odlicno me razumete. I mene i moje probleme sa kojima se nosim kao umetnicka dusa! Toliko puta sam pozeleo drugu ali jednostavno rodjen sam samo za jednu zenu! Do smrti, za vecnost!
Ali ne daj se prevariti, mozda ona tebi nabija rogove, kad vec ti nemas snage i srca da to ucinis njoj.Last edited by Bledi; 03-07-11, 01:07.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBane, samo ti stavi slobodno, mani se ti Mambe, imamo on i ja dogovor, koji je on izgleda zaboravio.
@Miki1
Pa moja zena kada bi pregledala moje avatare i postove... Za nju je ovaj avatar na kome je Djokovic sjajan!
@Bledi
Nosim ja vec odavno rogove kao jelen kapitalac! Umetnicka dusa!Last edited by Branislav; 03-07-11, 01:27.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostBane nije tebi lako, svi ti se smeju, a da to ne znas.
A vidim da si postao VIP clan. Cestitam. S obzirom koje sve VIP ti si sigurno zasluzio taj status!
Zaboravio sam da pitam Mambu i D-Wade-a kako su prosli na prijemnom?Last edited by Branislav; 03-07-11, 16:32.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment